Ένας υπερτυχερός που κερδίζει το ποσό των 5.104.359,94 ευρώ βρέθηκε μετά την σημερινή κλήρωση του Τζόκερ.
Το τυχερό δελτίο έξι στηλών που κόστισε μόλις 3 ευρώ, παίχτηκε σε πρακτορείο στη συμβολή των οδών Αϊνστάιν και Αριστοφάνους στο Κερατσίνι.
Από την κλήρωση της Τρίτης (7/9) αναδείχθηκε ένας μεγάλος υπερτυχερός που κέρδισε 5.104.359,94 ευρώ στην πρώτη κατηγορία (5+1), ενώ στη δεύτερη κατηγορία (5αρια) δεν βρέθηκε τυχερό δελτίο.
Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 2, 23, 29, 31, 34 και τζόκερ ο αριθμός 7.

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Αυτοί είναι οι κερδισμένοι από τον κορωνοϊό: Μετέτρεψαν σε χρυσωρυχείο την πανδημία[Ονόματα]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/05/euro_lefta-360x180.jpg)

































































































![Alldaynews.gr Αυτοί είναι οι κερδισμένοι από τον κορωνοϊό: Μετέτρεψαν σε χρυσωρυχείο την πανδημία[Ονόματα]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/05/euro_lefta-731x375.jpg)







