Υλικά
Για 4-6 άτομα
3 κουταλιές της σούπας γεμάτες λευκός ταραμάς
6 βρασμένες πατάτες με τη φλούδα τους
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας νερό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι ( θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)
Εκτέλεση
Αρχικά βράζουμε τις πατάτες.
Τις βγάζουμε από την κατσαρόλα και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Μόλις κρυώσουν,τις ξεφλουδίζουμε.
Στη συνέχεια τις κομματιάζουμε στο μίξερ με τους κόφτες ή τις χτυπάμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε στο μπλέντερ και τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να πολτοποιηθούν.
Σταδιακά και σιγά-σιγά ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Στο τέλος, προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας νερό και η ταραμοσαλάτα μας είναι έτοιμη.