Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, δίκυκλο με 22χρονο οδηγό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Το τροχαίο συνέβη στον Περιφερειακό, στο ύψος του τούνελ, στους σηματοδότες στη διασταύρωση προς Νέα Δημητριάδα.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου και αυτή την στιγμή δίνει μάχη για να μείνει στην ζωή, καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.![Alldaynews.gr Πριν Λίγο: Σμπαράλια η μηχανή-Σε σοβαρή κατάσταση το 22χρονο παλικάρι[photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/Screenshot_1572-360x180.jpg)


































![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)



























































![Alldaynews.gr Χαμός σε Βάφτιση! Η Νονά έκανε Λάθος το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/08/vaftisi-360x180.jpg)
![Alldaynews.gr Πριν Λίγο: Σμπαράλια η μηχανή-Σε σοβαρή κατάσταση το 22χρονο παλικάρι[photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/Screenshot_1572-750x375.jpg)






