Το απόγευμα της Τρίτης (18/3) στην πλατεία του ΟΣΕ στη Λάρισα, έγινε το σκηνικό ενός απίστευτου περιστατικού που τράβηξε την προσοχή των περαστικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ένας άντρας Μαροκινής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συχνάζει συχνά στην περιοχή, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αποφάσισε να γδυθεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων.
Η εξέλιξη του περιστατικού
Ο άνδρας, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες, άρχισε να βγάζει τα ρούχα του μέχρι που έμεινε εντελώς γυμνός. Παρά την ασυνήθιστη συμπεριφορά του, δεν επιχείρησε να παρενοχλήσει κανέναν από τους περαστικούς. Η κατάσταση αυτή προκάλεσε σύγχυση και έκπληξη στους παρευρισκομένους, οι οποίοι δεν περίμεναν κάτι τέτοιο σε μια τόσο δημόσια τοποθεσία.
Η επέμβαση της αστυνομίας
Μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο. Ωστόσο, όταν έφτασαν, ο άνδρας είχε ήδη εξαφανιστεί. Οι αρχές δεν έχουν δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αν έχει εντοπιστεί ή αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.
Οι καιρικές συνθήκες
Είναι αξιοσημείωτο ότι την ώρα που συνέβησαν όλα αυτά, οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστες. Ο υδράργυρος έδειχνε θερμοκρασίες κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ έπεφτε ψιλόβροχο και φυσούσε δυνατός άνεμος. Αυτό κάνει το περιστατικό ακόμα πιο ασυνήθιστο, καθώς οι συνθήκες δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές για μια τέτοια συμπεριφορά.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.