Μετά τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία δύο ιδιωτικών υπαλλήλων στην Καλαμάτα να κερδίσουν 2,5 εκατ. ευρώ από τον 1ο αριθμό του Εθνικού Λαχείου, στη Μεσσηνία έπεσε όπως φαίνεται και ο 1ος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου.
Μέσω του πρακτορείου «Κονταργύρη» μοιράστηκαν συνολικά 3.075.000 ευρώ εκ των οποίων τα 2,7 εκατ. ευρώ μόνο σε μία παίκτρια από την Καλαμάτα, η οποία είχε τον 1ο αριθμό (48748) και τη σωστή σειρά (2η).
[ad id=”215657″]
eleftheriaonline.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)






























































