Αγρίνιο: Η στιγμή της ληστείας σε εταιρεία courier – Δείτε το βίντεο
Μια ανατριχιαστική ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε εταιρεία courier στο Αγρίνιο. Ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εισέβαλε στο κατάστημα και απείλησε τις υπαλλήλους, αρπάζοντας χρήματα από το ταμείο.
Εισβολή με κουκούλα και οργανωμένο σχέδιο
Δύο υπάλληλοι της εταιρείας βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος μπήκε αποφασισμένος και ζήτησε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που ο άνδρας εισέρχεται στο κατάστημα, κινούμενος γρήγορα και οργανωμένα.
Το βίντεο που δημοσιοποίησε το sinidisi.gr δείχνει πως ο δράστης είχε σχεδιάσει προσεκτικά τις κινήσεις του. Γνώριζε τον χώρο, ήξερε πώς να κινηθεί και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις εργαζόμενες.
Πώς εκτυλίχθηκε η ληστεία
Ο ληστής, φορώντας κουκούλα τύπου «full face», περίμενε να φύγουν οι τελευταίοι πελάτες. Λίγο μετά τις 21:00, εκμεταλλευόμενος την ησυχία, εισέβαλε στο κατάστημα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, κατάφερε να αποσπάσει 2.000 ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος Φώτης Κοντογεώργος μίλησε στο sinidisi.gr και περιέγραψε τι του ανέφεραν οι υπάλληλοι οι οποίες βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.