Είδη μπεμπέ – Υποδεχθείτε το μωρό σας, γεμίζοντας το δωμάτιό του!

Το βασικότερο δίλημμα που θα σας απασχολήσει στην περίοδο της εγκυμοσύνης και καθώς πλησιάζει η ώρα του τοκετού, είναι που θα κοιμηθεί το μωρό σας τόσο τις πρώτες μέρες όσο και τους υπόλοιπους μήνες, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί για την ανάπτυξή του.

Κούνια, κρεβάτι ή λίκνο; Ή μήπως και τα τρία;

Η βασική διαφορά ανάμεσα στα δύο έπιπλα (κούνια-κρεβάτι), είναι στην μεν κούνια ανεβοκατεβαίνουν τα πλαϊνά κάγκελα, στο δε κρεβάτι αυτό συμβαίνει στο στρώμα.

Ανάλογα με την ηλικία του μικρού σας, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το στρώμα, προς αποφυγή ατυχημάτων. Αν θέλουμε να αναλύσουμε λίγο τις επιμέρους διαφορές, η κούνια είναι πιο στενή, το λίκνο μικρότερο και στενότερο και το κρεβάτι προσαρμοσμένο εξαρχής ώστε να μπορεί να κοιμάται το παιδί μέχρι την ηλικία των 5-6 ετών.

Μην το χάσεις:  3 πρωινές συνήθειες που μας... παχαίνουν!

Το συμπέρασμα; Ίσως οικονομικά δεν σας συμφέρει να αγοράσετε μόνο κούνια, αφού σε 1-2 χρόνια θα επιβάλλεται η αγορά καινούργιου επίπλου. Αγοράστε εξαρχής ένα λίκνο μωρού για να έχετε το παιδί μαζί σας τις πρώτες μέρες και έπειτα προμηθευτείτε μία κούνια, η οποία έχει δυνατότητα να γίνει προεφηβικό κρεβάτι.

Από τι θα εξαρτηθεί η απόφασή σας;

Για να πάρετε τη σωστή απόφαση, πρέπει να ελέγξετε ένα και μοναδικό κριτήριο που είναι η τιμή. Αν δηλαδή μπορείτε να διαθέσετε εξαρχής ένα πιο μεγάλο budget για να αγοράσετε την κούνια που γίνεται προεφηβικό κρεβάτι μαζί με το λίκνο ή την κούνια, το λίκνο και μετά από λίγα χρόνια και το προεφηβικό-εφηβικό κρεβάτι.

Η μακράν ποιοτικότερη και οικονομικότερη πρόταση σε λίκνο

Τους πρώτους 6 μήνες το λίκνο της Chicco, Lullago Zip θα κοιμίζει το μωρό σας. Περιέχει απαλό στρωματάκι που μοιάζει με την αγκαλιά της μαμάς. Με ένα φερμουάρ, μπορείτε να το μετατρέψετε εύκολα σε παρκοκρέβατο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιεί άνετα μέχρι τους 6 μήνες. Ενδεδειγμένη και δοκιμασμένη λύση από την Chicco. Βρείτε το λίκνο, εδώ.

Προεφηβικό κρεβάτι

Τα κρεβατάκια μωρού είναι η καλύτερη λύση για να χρησιμοποιεί το μωρό σας, τόσο τους πρώτους μήνες όσο και όταν μεγαλώσει μέχρι την ηλικία των 7 περίπου ετών.

Μην το χάσεις:  Ισορροπημένη διατροφή: Αυξήστε τις πιθανότητες επιτυχίας της εξωσωματικής

Το κρεβατάκι Αργώ από την Licno με ψηφιακό σχέδιο στο κεφαλάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από μωρά όσο και από μεγαλύτερα παιδάκια με την αφαίρεση των κάγκελων.

Περισσότερα βρεφικά έπιπλα θα βρείτε στο online κατάστημα με είδη μπεμπέ της Paidoupoli.