Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι αινιγματικό. Αρχικά, προβάλλεται ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη ο Μάνος Δασκαλάκης και η οποία προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή.
“Δεν μπορώ να την κατηγορήσω ως προς την εικόνα της” είχε πει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, με την δημοσιογράφο να αντιδρά και να του λέει:
“Μην μου ξαναπείς για εικόνες. Πες αυτό που έχει μείνει τώρα. Την εικόνα της… μου την έχεις κάνει αγία”. “Μα έτσι είναι Αγγελική” της είχε απαντήσει ο Μάνος Δασκαλάκης. “Ναι, ήταν η αγία Ρούλα” είχε σχολιάσει ειρωνικά η Αγγελική Νικολούλη.
Στη συνέχεια, προβάλλονται πλάνα από φυλακές και ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να ρωτάει την Ρούλα Πισπιρίγκου:
“Έχεις την υποστήριξη δηλαδή από τον άντρα σου, έτσι”;
“Αμέ…” απαντά η 33χρονη κατηγορούμενη. “Εγώ θεωρώ ότι τα πάντα ανιχνεύονται…” λέει.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Φως στο Τούνελ: Το αινιγματικό τρέιλερ με πλάνα από φυλακές-Τι ετοιμάζει η Νικολούλη..[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/04/nikolouli_new05-360x180.jpg)

































































































![Alldaynews.gr Φως στο Τούνελ: Το αινιγματικό τρέιλερ με πλάνα από φυλακές-Τι ετοιμάζει η Νικολούλη..[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/04/nikolouli_new05-750x375.jpg)







