Έφυγε ο Μάνος Αντώναρος!

0

Έχασε την μάχη. Ο Μάνος Αντώναρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών μετά από μάχη που έδινε στον Ευαγγελισμό.

Ο Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού, προσβεβλημένος από μία πολύ σπάνια και βαριά μορφή πνευμονίας, η οποία προήλθε από το βακτήριο της λεγεωνέλλας.

Από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά κρίσιμη και πέρασε αρκετό καιρό σε βαθιά καταστολή. Πάλεψε, αλλά αυτή φορά λύγισε…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά συλλυπητήρια στα δύο του παιδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο και σε όλη του την οικογένεια.

Ποιος ήταν ο Μάνος…

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν 62 ετών. Είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84.

Υπήρξε διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT. Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε Γερμανικά και Αγγλικά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου, αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, και πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

loading...