Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τους επιβάτες λεωφορείου στη Γλυφάδα, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να κατεβάσει το παντελόνι του μπροστά σε ανήλικους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Η κίνηση που σόκαρε τους επιβάτες
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας άρχισε να κατεβάζει το παντελόνι του μέσα στο λεωφορείο, παρουσία παιδιών. Η πράξη του έγινε αμέσως αντιληπτή από άλλον επιβάτη, ο οποίος αντέδρασε και τον έσπρωξε. Από την πτώση, ο άνδρας τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Η επέμβαση του οδηγού και της αστυνομίας
Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας. Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε αμέσως το όχημα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο για να ελέγξουν την κατάσταση.
Σύλληψη και μεταφορά στο νοσοκομείο
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο για ιατρική φροντίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.