Το Big Brother έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και σήμερα έχουμε την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Μακρίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan! Αρχικά στην τριάδα, μέσα από την ψηφοφορία, είχε βρεθεί ο Νικόλας Παπαπαύλου.
Είναι εμφανές οτι στο παιχνίδι θα στο παιχνίδι θα παραμείνει η Άννα Μαρία.
Η μάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες θα γίνει, “ψήφο με ψήφο”, οπότε όλα τα σενάρια φαντάζουν ανοικτά.
Το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει σήμερα είναι ο 24χρονος Jay Prodan.

Με πληροφορίες απο το athensmagazine.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)


















































































