Αυτός είναι ο 28χρονος που κατακρεούργησε με 15 μαχαιριές τη 47χρονη στο Χαλάνδρι – Δηλώνει μετανιωμένος
Ο δράστης χτύπησε με το μαχαίρι το θύμα στη θωρακική χώρα και στον λαιμό
Σοκαριστικά είναι τα λόγια του δράστη της γυναικοκτονίας που συντελέστηκε το πρωί της Δευτέρας (18/8), με θύμα μια 47χρονη, στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Ρουμπέση στο Χαλάνδρι.
Το θύμα δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές, όταν ο δράστης την πρόλαβε και κατάφερε να την πιάσει στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Τη χτύπησε με το μαχαίρι στη θωρακική χώρα και στον λαιμό, και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένη.
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο δράστης κατάφερε 15 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα. Όπως είπε, μεταφέροντας τα λόγια του 28χρονου, τον περασμένο χειμώνα είχαν δύο ερωτικές συνευρέσεις και μέχρι το φονικό είχαν να μιλήσουν πέντε μήνες.
Λίγη ώρα πριν τη στυγερή δολοφονία, ο 28χρονος είχε συναντήσει τη 47χρονη στο συσσίτιο της εκκλησίας. Ο δράστης παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος, έως ότου έφθασε στο σημείο η αστυνομία.
Αξιοσημείωτο είναι πως ούτε το θύμα ούτε ο δράστης είχαν απασχολήσει τις Αρχές και αυτό είναι ένα ζητούμενο για την εξέλιξη των ερευνών.
Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς
«Δεν την πλησίασα στο συσσίτιο, γιατί μου είχε κάνει συστάσεις ο ιερέας της εκκλησίας. Έφυγα πρώτος από το συσσίτιο και την περίμενα στην είσοδο της πολυκατοικίας για να λύσουμε τις διαφορές μας. Όταν ήρθε της ζήτησα να μιλήσουμε, αλλά έβαλε τις φωνές. Θύμωσα και έβγαλα το μαχαίρι», είπε ο 28χρονος στους αστυνομικούς.
«Ήμουν θυμωμένος μαζί της, γιατί με είχε διαπομπεύσει στους φίλους μου και είχαν απομακρυνθεί από κοντά μου. Επίσης, με είχε εξοργίσει το γεγονός πως με είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι την παρενοχλούσα. Θόλωσα όταν άρχισε να φωνάζει και τη χτύπησα πολλές φορές με το μαχαίρι. Έχω μετανιώσει για το φονικό», πρόσθεσε.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.