Ο Άρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή μέσα από το νοσοκομείο, όπου συνάντησε τον Πάνο Μιχαλόπουλο, και συγκίνησε το κοινό με τα λόγια του αλλά και την εξομολόγησή του για την περιπέτεια που άλλαξε τη ζωή του.
Συνάντηση στο νοσοκομείο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο
Ο Άρης Μουγκοπέτρος, αγαπημένος δεξιοτέχνης του κλαρίνου, βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης και ελπίζει σύντομα να επιστρέψει στις πίστες που τόσο αγαπά. Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν ήταν μόνος στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, καθώς στο νοσοκομείο συνάντησε και τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τον σπουδαίο ηθοποιό που έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο καλλιτέχνης ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον Μιχαλόπουλο μέσα από το νοσοκομείο, δείχνοντας τη συμπαράστασή του:
«Πόσο γλυκός άνθρωπος. Περαστικά και στους δυο μας κύριε Πάνο Μιχαλόπουλε», έγραψε ο Άρης Μουγκοπέτρος, με τον ηθοποιό να εμφανίζεται στη φωτογραφία με νάρθηκα στο χέρι, δείχνοντας κι εκείνος πως περνά δύσκολες στιγμές.
Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το ατύχημα
Σε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Buongiorno», ο Άρης Μουγκοπέτρος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε με κροτίδα, για τις συνέπειες στην υγεία του, αλλά και για τα πρόσωπα που στέκονται δίπλα του.
Ο βιρτουόζος του κλαρίνου έχασε δύο δάχτυλα και το 90% της όρασής του στο ένα μάτι. Παρόλα αυτά, παραμένει αισιόδοξος και αποφασισμένος να παλέψει για την επάνοδό του στη μουσική και τη ζωή.
«Περνάω μετατραυματικό στρες, έχω εφιάλτες»
«Πιστεύω πάρα πολύ. Αν δεν είχα τη βοήθεια του Θεού, δε θα ζούσα. Ζω από θαύμα. Θα μπορούσε να μου είχε πάρει το κεφάλι η κροτίδα ή να είχε σκοτωθεί κόσμος. Δε θέλω να σκέφτομαι τις εικόνες που θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί, γιατί ταράζομαι. Χρειάστηκα ψυχολογική βοήθεια, περνάω μετατραυματικό στρες, έχω εφιάλτες. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα ήθελα του Αγίου Δημητρίου να μπορέσω να παίξω ένα τραγούδι», ανέφερε συγκινημένος.
«Η στιγμή που έφτασα σπίτι ήταν πολύ συγκινητική. Συνειδητοποίησα ότι έλειψα πάρα πολύ από το σπίτι όταν είδα τις κόρες μου. Παίρνω δύναμη από τα κορίτσια μου, γιατί θέλω να ζήσω τη ζωή τους, να τις δω να μεγαλώνουν. Μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο δεν έφευγαν από τα χέρια μου».
Αναφερόμενος στη φυσική του κατάσταση, δήλωσε: «Ο γιατρός μου έχει δώσει ελπίδα, έχω τεράστια αισιοδοξία για το χέρι μου. Δε θα συμβιβαστώ με κάτι μέτριο. Έχω υποστεί σοβαρή ζημιά στο μάτι μου. Δε βλέπω από το ένα μάτι, βλέπω μόνο 10%. Φύλαγα τα χέρια μου σαν τα μάτια μου και τραυματίστηκε και το χέρι μου και το μάτι μου. Δεν μπορώ να είμαι λειτουργικός. Οι μέρες που θα έρθουν είναι διαφορετικές».
«Τα δάχτυλα που τραυματίστηκα, είναι αυτά που κάνουμε τον σταυρό μας»
«Παίρνω τεράστια δύναμη από τη γυναίκα και τα κορίτσια μου. Η γυναίκα μου είναι βράχος. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει τεράστια δύναμη. Όλοι κάνουν την προσευχή τους για μένα και αισθάνομαι πολύ όμορφα γι’ αυτό. Η πίστη μου έχει παίξει τεράστιο ρόλο, έχω ελπίδα μέσα από την πίστη. Τα δάχτυλα που τραυματίστηκα, είναι αυτά που κάνουμε τον σταυρό μας και δεν το θεωρώ σύμπτωση».
«Δε θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό»
Ο Άρης δεν έκρυψε την πικρία του για τον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα:
«Άλλοι δεν έτρεξαν ποτέ, ούτε για μία συγγνώμη ακόμα και σήμερα. Ούτε ένα μήνυμα ούτε ένα τηλέφωνο. Δεν αφήνεις τον άνθρωπο στα τραύματά του και κρύβεσαι. Δεν ήταν φίλος μου, εάν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Δε θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό αυτόν που μου έδωσε την κροτίδα».
Και συνέχισε λέγοντας:
«Δεν είδα ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τον καταστηματάρχη εκείνης της βραδιάς. Δε στάθηκε σωστά απέναντι σε όλα αυτά. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πετάξει χλωρίνη. Θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα μέλη μου. Πέταξε μία χλωρίνη στο μαγαζί του και έπεσε για ύπνο, έτσι απλά. Η αστυνομία πληροφορήθηκε από το Facebook πως έχασα τα δάχτυλά μου».
«Να εστιάζετε στο φως και όχι στο τούνελ»
Ολοκληρώνοντας την εξομολόγησή του, ο Άρης Μουγκοπέτρος έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας και πίστης:
«Έχω πίστη και πιστεύω θα βρούμε την άκρη. Ένα-ένα τα προβλήματα θα λυθούν. Να εστιάσουμε στο φως. Το φως είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω σε όλους τους φίλους μας εκεί έξω, που όλοι τους έχουν και δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, που με βοήθησαν στον δικό μου αγώνα και σταυρό. Θέλω να μην το βάζετε κάτω φίλοι μου και να ξέρετε ότι ο Θεός είναι μεγάλος. Αν πιστέψετε στον εαυτό σας, όλα θα τα καταφέρετε. Να εστιάζετε στο φως και όχι στο τούνελ».
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.