Αποκάλυψη για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: «Τα κατασκεύασαν»!
«Έπινε ο Παντελής, αλλά οκ…»
Πέρασαν εννέα χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, συγκλονίζοντας ολόκληρη τη χώρα. Ο στενός του συνεργάτης, Ρουσσέτος Δημήτρογλου, μίλησε στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1 και τη Νάντια Ρηγάτου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της συνεργασίας τους και τη σχέση του με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
«Κάθε μέρα είναι η ίδια»
Ο Ρουσσέτος Δημήτρογλου αναφέρθηκε στο πώς βιώνει ακόμα και σήμερα την απώλεια του Παντελή Παντελίδη:
«Κάθε μέρα είναι η ίδια μέρα σχεδόν. Έχουν περάσει εννιά χρόνια, αλλά είναι το ίδιο πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως ο Παντελής δεν είχε την προστασία που απολαμβάνουν άλλοι καλλιτέχνες.
Δεν τον προστάτεψε κανείς
«Ο Παντελής Παντελίδης δεν προστατεύτηκε από κανένα σύστημα, όπως γίνεται με κάποιους τραγουδιστές σήμερα» τόνισε.
«Ήταν εναντίον του. Το σύστημα είχε παραδώσει τα όπλα, όπως και τα ραδιόφωνα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι τα ραδιόφωνα δεν πληρώνονταν για να παίζουν τα τραγούδια του. Δεν μπορούσαν όμως να μην τα παίξουν, γιατί τα ζητούσε ο κόσμος. Όταν βγαίναμε, γινόταν χαμός! Ήταν σαν να έπαιζε η Λίβερπουλ, τα μαγαζιά γεμάτα, με πανό και κόρνες».
«Ήταν δύσκολο να φτιάχνω τραγούδια μετά τον θάνατό του»
Η συζήτηση έφτασε και στη διαδικασία δημιουργίας τραγουδιών με τη φωνή του Παντελή μετά τον θάνατό του. Ο Δημήτρογλου παραδέχτηκε ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για εκείνον:
«Έπρεπε να το κάνω εγώ αυτό το πράγμα, αλλά σήμερα δεν θα το έκανα. Τότε ήταν πολύ δύσκολο. Δούλευα το τραγούδι και χανόμουν. Όταν τελείωνα, του έστελνα πάντα ένα mail για να το ακούσει και να μου πει τη γνώμη του. Εκεί ήταν το σοκαριστικό, η καταστροφή της ψυχής μου».
«Τον κρέμασαν στα μανταλάκια»
Μιλώντας για τις συνθήκες γύρω από το δυστύχημα, ο Δημήτρογλου αποκάλυψε πως ο Παντελής ήταν ήδη ψυχικά καταβεβλημένος εκείνη την περίοδο:
«Θύμωσα μαζί του, γιατί η ψυχή του ήταν τραυματισμένη. Έπινε, οκ. Εκείνη η εβδομάδα ήταν περίεργη. Ήταν πληγωμένος από όσα είχαν ακουστεί. Προσπάθησα να τον προστατεύσω, αλλά ήταν δύσκολο. Τον κρέμασαν στα μανταλάκια για το τραγούδι για τα Κατεχόμενα. Κατασκεύασαν πράγματα με το δικό τους μυαλό. Με τα μάτια μου τον είχα δει να λέει το τραγούδι σε Κύπριους. Το τραγούδι έλεγε άλλα πράγματα, αλλά το μετέφρασαν όπως ήθελαν τα πρωινάδικα».
Για την πορεία του αδερφού του
Όταν ρωτήθηκε για τον αδερφό του Παντελή, τον Κωνσταντίνο, που αποφάσισε να ακολουθήσει τον ίδιο μουσικό δρόμο, ο Δημήτρογλου εμφανίστηκε επιφυλακτικός:
«Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αδερφό, θα ήταν εξαιρετικός επιθετικός; Λίγο που έχω ακούσει, λίγο με ενοχλεί το ότι πάνε σε έναν δρόμο που είχαμε φτιάξει με τον Παντελή».
«Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένεια»
Τέλος, ο Ρουσσέτος Δημήτρογλου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πλέον καμία επαφή με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή:
«Με την οικογένειά του δεν έχω κρατήσει καμία απολύτως επικοινωνία και δε θέλω. Έχει κλείσει αυτό το πράγμα. Δεν περνάω καν από την περιοχή, φεύγω, πάω από αλλού. Δεν έχει συμβεί κάτι, αλλά δεν…».
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.