Αποκαλύψεις-σοκ Νικολούλη για Αμαλιάδα: «Στο παιδί μου μπήκε χέρι για να πεθάνει» – «Η φίλη το πέταξε νεκρό στο κρεβάτι»

Αμαλιάδα

Το τραγικό τέλος ενός βρέφους στην Αμαλιάδα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τον πατέρα του να ζητά δικαιοσύνη και νέες αποκαλύψεις να έρχονται στο φως. Ο ίδιος, εμφανώς συντετριμμένος, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όπου και εξέφρασε την αγωνία του για το τι πραγματικά συνέβη στο παιδί του. Οι υποψίες του στρέφονται προς την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της, με την οποία βρισκόταν το παιδί τις τελευταίες στιγμές πριν το μοιραίο.

Ο πατέρας, χωρισμένος με τη σύζυγό του τα τελευταία δύο χρόνια, υποστήριξε ότι το βρέφος ήταν απόλυτα υγιές. «Έχουμε μαζί δύο παιδιά: το αγοράκι που χάσαμε και ένα κοριτσάκι πέντε ετών. Τα παιδιά τα κρατούσε η μητέρα τους, καθώς εργάζομαι σε αγροτικές δουλειές. Με ενημέρωσαν ένα πρωί ότι το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και ότι δεν ήταν καλά, χωρίς να μου πουν ότι είχε ήδη φύγει από τη ζωή», ανέφερε.

Η τραγική στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο ήταν αποκαλυπτική για την τραγωδία που είχε ήδη συντελεστεί. «Είδα την αστυνομία και τους συγγενείς να κλαίνε. Ένας αστυνομικός με χτύπησε στην πλάτη για να με συλλυπηθεί. Ήταν αδιανόητο για μένα να πιστέψω πως το παιδί μου, που μέχρι χθες ήταν καλά, είχε χαθεί. Ρώτησα, ‘από τι; Πώς συνέβη αυτό;’».






Μαρτυρία του γιατρού για την τραγική απώλεια

Η υπόθεση παίρνει νέες διαστάσεις με την κατάθεση του γιατρού που προσπαθούσε να σώσει το βρέφος στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε το ιατρικό προσωπικό για να αναστρέψει την κατάσταση. «Γιατί μας έφυγες Άγγελέ μου; Παλεύαμε επί μιάμιση ώρα, προσπαθώντας να δούμε ένα σημάδι ζωής. Ήταν μάταιο. Δώσαμε τον αγώνα μας, αλλά δυστυχώς, το παιδί είχε ήδη φύγει πριν μας το φέρουν».

Ο γιατρός αποκάλυψε πως το βρέφος είχε καταλήξει περίπου μισή ώρα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες για ανάνηψη, το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε. Η περιγραφή του γιατρού αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης: «Το παιδί ήταν χωρίς σφίξεις, και η μαρτυρία που δώσαμε στην αστυνομία ήταν ξεκάθαρη. Δυστυχώς, ήρθε νεκρό».

Υποψίες γύρω από τη φίλη της μητέρας

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε και η εμπλοκή της φίλης της μητέρας, η οποία είχε απασχολήσει πέρσι την κοινή γνώμη με τους αιφνίδιους θανάτους των δύο παιδιών της στην Αμαλιάδα. Η παρουσία της στο συγκεκριμένο περιστατικό προκαλεί ερωτήματα, καθώς ήταν αυτή που μετέφερε το νεκρό παιδί στο νοσοκομείο. «Πώς έτυχε να έχει ένα άλλο παιδί στην αγκαλιά της και να το φέρνει νεκρό;» αναρωτήθηκε ο γιατρός. Η ίδια φέρεται να το πέταξε πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου, γεγονός που προκάλεσε σοκ στο ιατρικό προσωπικό.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών, με την αστυνομία να διερευνά τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού. Σύμφωνα με τον γιατρό, η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής και της ιατροδικαστικής εξέτασης για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Ελπίζουμε ότι η ιατροδικαστική εξέταση θα μας δικαιώσει, πρώτα για εκείνο το παιδάκι», κατέληξε ο γιατρός, τονίζοντας την ανάγκη για δικαιοσύνη για το αδικοχαμένο βρέφος.

Η υπόθεση αυτή συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με την οικογένεια να ζητά απαντήσεις και τους ειδικούς να αναμένουν τα επίσημα πορίσματα που θα ξεκαθαρίσουν το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την τραγική ημέρα.

Exit mobile version