Σήμερα γιορτάζει η μεγάλη Αγία που μοίρασε την περιουσία της στους φτωχούς και αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στον Χριστό
Επαναστατική εξέταση αίματος για την πρώιμη διάγνωση του Αλτσχάιμερ
Φεβρουάριος με ραγδαία επιδείνωση, πτώση θερμοκρασίας και χιόνια! ΧΑΡΤΕΣ
Φριχτό τέλος για αθλητικογράφο και τον σύζυγό της στο σπίτι τους – Ο 3χρονος γιος βρέθηκε σώος κοντά τους
Θρήνος στο νησί: Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς (ΦΩΤΟ)
Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού: Εθεάθη σε εκκλησία – «Άναψε ένα κεράκι, προσκύνησε κι έφυγε» (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Η προσωπική αποκάλυψη στο The Voice – «Οι άνθρωποι που είχα γύρω μου με είχαν καπελωμένο»
Χάρης Λεμπιδάκης για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Δεν πείθει ο 21χρονος, καθαρά υπέρ Μαζώ»
Μαζωνάκης: «Είμαι περήφανος γιατί είμαι καλό παιδί, καλός άνθρωπος, γιατί είμαι εργατικός. Είμαι περήφανος που είμαι τολμηρός, που είμαι υπέρ της αλήθειας»
Αδιανόητο: 12χρονος πληρωμένος δολοφόνος πήρε αμοιβή 20.000 ευρώ και σκότωσε λάθος άτομο
«Κόκα και σeξ» – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 21χρονο τραγουδιστή που κατηγορεί τον Μαζωνάκη
Χριστίνα Πολίτη: Η δημόσια στήριξή της στον Γιώργο Μαζωνάκη πριν την πρεμιέρα του – «Καλλιτεχνάρα»
Σοκ με Ζωή και Άδωνι – Τον κατηγόρησε με μια πάρα πολύ βαριά λέξη και είναι έτοιμος να την πετάξει έξω από τη Βουλή
«Οδύσσεια» το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη για τους οδηγούς: Λόγω των μπλόκων μπορεί να φτάσει τις 8 ώρες
Γιατί τα καρύδια αξίζουν μια θέση στην καθημερινή σας διατροφή
Οστεοπόρωση: Το καλύτερο λαχανικό ενάντια στην απώλεια οστικής μάζας

Κύπρος: Είδαν τους γονείς τους να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ-Η ανάρτηση τους στο Facebook ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

Συγκλονίζει την Κύπρο το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με νεκρούς τον 51χρονο επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον 46χρονο αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου, τη σύζυγό του 39 ετών Σκεύη Χατζηευθυμίου και έναν 41χρονο Αλβανό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 10:10 χθες βράδυ ο Φάνος Καλοψιδιώτης βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο εστιατορίου στην Αγία Νάπα μαζί με άλλα πέντε άτομα και έτρωγαν, ενώ σε διπλανό τραπέζι βρίσκονταν τρεις φρουροί ασφαλείας του επιχειρηματία.

Σε κάποια στιγμή, όρμησαν στο χώρο 2-3 κουκουλοφόροι οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν με πιστόλια και αυτόματα όπλα, εναντίον της παρέας του επιχειρηματία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο Φάνος Καλοψιδιώτης και το ζεύγος Ηλία και Σκεύη Χατζηευθυμίου.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε μεταξύ των δραστών, των φρουρών ασφαλείας του επιχειρηματία, αλλά κι ενός αστυνομικού μέλους της ΜΜΑΔ, που υπηρετεί στη Λευκωσία και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο ίδιο τραπέζι με τον επιχειρηματία, σκοτώθηκε ένας από τους δράστες, 41 χρόνων Αλβανός υπήκοος.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν επίσης δύο άτομα, ο αστυνομικός μέλος της ΜΜΑΔ και ένας Ελληνοκύπριος φρουρός ασφαλείας του Καλοψιδιώτη.

[ad id=”215657″]

Η κατάσταση του αστυνομικού ο οποίος δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εδώ και αρκετές ώρες υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Από τους πυροβολισμούς γλύτωσαν τα δύο παιδιά του νεκρού αστυνομικού, ηλικίας 13 και 14 ετών που βρίσκονταν μαζί με τους γονείς τους για δείπνο. Μάλιστα η ανάρτηση των ανήλικων στο Facebook συγκλονίζει καθώς δείχνουν να έχουν πλήρη συνείδηση του συμβάντος.

postgiamiterapatera
Εξ’ αρχής τα δύο παιδάκια έτυχαν της ψυχικής συνδρομής των λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών, ένας εκ των δραστών, φέρεται να έχει τραυματιστεί (εκτός από αυτόν που πέθανε).

Η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες για εντοπισμό του.

Οι τέσσερις σοροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή. Στη σκηνή βρέθηκαν δύο όπλα, ένα στρατιωτικό τουφέκι, το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε ο νεκρός δράστης και το υπηρεσιακό πιστόλι του ΜΜΑΔίτη.

Επιπλέον, ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκε να καίγεται σε χωράφι σε περιοχή εκτός Αγίας Νάπας και η Αστυνομία πουμετέβη στη σκηνή εντόπισε σε αυτό ένα καλάσνικοφ. Η σκηνή αποκλείστηκε και πιστεύεται ότι το όπλο σχετίζεται με το φονικό.

Σημειώνεται, ότι τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012 είχαν δολοφονηθεί στην ίδια περιοχή στην Αγία Νάπα πέντε άτομα, δύο Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι φρουροί ασφαλείας και τρίτος Κύπριος, φίλος των άλλων δύο. Η δολοφονία των πέντε είχε ως αρχικό στόχο τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη. Επίσης στις 20 Ιουνίου 2014 είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του, σε αραιοκατοικημένη περιοχή μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας ο Γιάννος Καλοψιδιώτης, πατέρας του Φάνου Καλοψιδιώτη.

FIL-7.jpg

philenews.com

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

ΣχετικάΆρθρα

Σχολιάστε

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.