Συνελήφθη, το μεσημέρι της 19-5-2015 στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, μία 19χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει πορτοφόλι από την τσάντα πελάτισσας καταστήματος στην ίδια περιοχή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συλληφθείσα διέπραττε συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από πελάτες εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή του Χαλανδρίου. Εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο τρίμηνο έχει διαπράξει δεκατρείς (13) κλοπές πορτοφολιών.
Σημειώνεται ότι η 19χρονη είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές πορτοφολιών από πελάτες καταστημάτων και χώρων όπου επικρατούν συνθήκες έντονου συνωστισμού.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




















































