Μετά την επιστροφή της Αντωνίας Καλλιμούκου στο πλατό της Ελένης, ήρθε η ώρα για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να εμφανιστεί στο κατώφλι. Η Ελένη Μενεγάκη την άρπαξε αμέσως στην αγκαλιά της και δευτερόλεπτα αργότερα ακολούθησε ένας διάλογος με αρκετό ενδιαφέρον.
Όταν η Ελιάνα παρατήρησε την αλλαγή στη θέση που έχουν οι καρέκλες και έψαχνε να δει που να καθίσει, η Ελένη της πρότεινε τη δική της θέση λέγοντας: «Γιατί δεν κάθεσαι; Φοβάσε μήπως μείνεις έγκυος; Άμα θέλεις κάτσε»! Τότε η δημοσιογράφος είπε με πονηρό χαμόγελο: «Θα έρθω την άνοιξη. Δεν κάθομαι τώρα, φοβάμαι»!
«Θες να πειραματιστούμε;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, «Όχι πειράματα! Δεν θέλω ευχαριστώ!», απάντησε κατηγορηματικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου
zappit.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)









![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)














































































