Σε μια φωτογραφία ο μασκοφόρος δράστης ποζάρει δίπλα στα θύματά του, κρατώντας το σπαθί με το οποίο τούς επιτέθηκε και ντυμένος Star Wars, αφαίρεσε τη ζωή δύο ατόμων και τραυματίζοντας δύο ακόμη, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών.


Ο δράστης ήταν ηλικίας 21 ετών και καταγόταν από το Τρολχάταν,όπως ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του. Πλέον είναι νεκρός, απεβίωσε μέσα στο χειρουργείο.



To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)










































































