Η άτυχη γυναίκα που παρέσυρε και σκότωσε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Ηρώων Πολυτεχνείου ένας 23χρονος με το αυτοκίνητό του, ήταν η Αγγελική Συκιώτη, η οποία είχε πολύχρονη παρουσία στα ελληνικά bodybuilding forums.

Η Anjelica (όπως ήταν το nickname της) είχε συμμετάσχει και στο Πρωτάθλημα WABBA-ΠΕΣΔ 2011 στην κατηγορία Fitness Γυναικών με αντιπάλους μεταξύ άλλων τη Βούλα Γκασιάμη και τη Νίκη Καργιατλή.

Η Αντζέλικα είχε πιάσει εκπληκτική κατάσταση σε εκείνο τον αγώνα και κατετάγη 4η (από 5) κοπέλες, επειδή στην κατηγορία της βαθμολογούνταν και η χορευτική ρουτίνα (στην οποία εκείνη έκανε απλό ποζάρισμα).
Η Αντζέλικα έπαιξε και στο Πρωτάθλημα της NABBA/WFF εκείνης της χρονιάς, καθώς και στο Μρ. Κρήτη 2011 – 1ο Greek King:

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει…
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.








































































































