Υλικά
- 3 κουταλιές γιαούρτι 2%
- 2 κουταλιές sour cream
- 4 κουταλάκι σάλτσα χορσράντις
- 100γρ καπνιστή πέστροφα, ψιλοκομμένη
- 2 αυγά βραστά, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
- 1-2 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά φετάκια
- 2-3 κουταλιές μαιντανό, ψιλοκομμένο
- 5-6 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
Εκτέλεση
Ανακατεύετε σ” ένα μπωλ το γιαούρτι, τη sour cream και τη χορσράντις.
Προσθέτετε τη πέστροφα, τα αυγά, τα αγγουράκια και ανακατεύετε μαλακά.
Αλατοπιπερώνετε.
Μοιράζετε το μίγμα πάνω στο ψωμί.
Γαρνίρετε με τα ραπανάκια και τον μαιντανό.