«Ψαροκόκαλα» θα βρουν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη, δήλωσε χαριτολογώντας η διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός, Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Μάλιστα εκτίμησε πως ο τάφος είναι μακεδονικό.
Μιλώντας στο Mega, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Εικασίες Βεργίνα – Αμφίπολη» η κ. Αρβελέρ χαρακτήρισε απίθανο το ενδεχόμενο να βρίσκεται θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος στον τάφο της Αμφίπολης.
Στην ερώτηση τί θα βρουν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη, απάντησε αστειευόμενη «ψαροκόκαλα» εξηγώντας ότι το ίδιο πιθανόν με το να βρεθεί ο Αλέξανδρος είναι να βρεθεί η… μυθική Γοργόνα.
Σημείωσε πως η κ. Περιστέρη έχει δίκιο για την χρονολόγηση του τάφου.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)













































































![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-750x375.jpg)
![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-120x86.jpg)





