Έχει 100 οργασμούς την ημέρα

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε ο άνδρας που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, έχει οργασμούς κάθε λίγο και λιγάκι και είναι απόλυτα δυστυχισμένος.

Βιώνει εκατό οργασμούς την ημέρα και μπορεί να ακούγεται σαν δώρο, ωστόσο είναι μια κατάρα. Σας παρουσιάζουμε τον 37χρονο Dale Decker, ο οποίος πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που λέγεται «επίμονη διαταραχή της διέγερσης των γεννητικών οργάνων».
Ο 37χρονος ένιωσε πρώτη φορά τα συμπτώματα το 2012, όταν έπαθε ολίσθηση δίσκου χαμηλά στη λεκάνη του, εκεί που καταλήγει η σπονδυλική στήλη.
Ο Decker ενώ ήταν στο δρόμο για το νοσοκομείο εκσπερμάτωσε ανεξήγητα πέντε φορές.

Μην το χάσεις:  Μοναχός μαχαίρωσε υπαίθριο πωλητή για να αποδείξει ότι τα χαϊμαλιά που πωλούσε σαν φυλαχτά, δεν προστάτευαν (Video)

100_orgasmous1

Ο ίδιος θυμάται από τότε πολλά αντίστοιχα περιστατικά: «Φανταστείτε να είσαι γονατιστός στην κηδεία του πατέρα σου δίπλα στο φέρετρο του, να τον αποχαιρετάς λέγοντας του το τελευταίο αντίο και στη συνέχεια, να έχεις εννέα οργασμούς εκεί που κάθεσαι και ενώ όλη η οικογένεια σου είναι μπροστά» και προσθέτει «Θα παρακαλάτε να μην ξαναέχετε οργασμό. Δεν υπάρχει τίποτα ευχάριστο. Το αντίθετο! Νιώθω αηδιασμένος για ό,τι μου συμβαίνει».

Μην το χάσεις:  Δείτε πότε γίνονται 25 οι ΩΡΕΣ μιας ΗΜΕΡΑΣ!!

100_orgasmous2

Ο 37χρονος, πατέρας δυο παιδιών έχει αναγκαστεί να μη βγαίνει από το σπίτι του αφού είχε ένα θλιβερό επεισόδιο μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, όταν ήρθε σε οργασμό μπροστά σε 100 ανθρώπους.

Η 33χρονη σύζυγός του April στέκεται δίπλα του ωστόσο όπως εξομολογείται βιώνει μία θλιβερή κατάσταση.
Η Dr. Dena Harris ανέφερε: «Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση με το πρόβλημά του, προτού οδηγηθεί σε κάτι χειρότερο.»

Πηγή

loading...