«Βοήθεια, με έκαψαν» – Μαρτυρία σοκ για τον 40χρονο πυρπολημένο οδηγό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Βελεστίνου, όταν ένας 40χρονος άνδρας από τη Λάρισα βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Το περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, με τις αρχές να διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν, καθώς οι μαρτυρίες δείχνουν έναν άνδρα που φώναζε για βοήθεια, παρακαλώντας να του δοθεί νερό.

«Βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα»: Μαρτυρίες

Μια αυτόπτης μάρτυρας, η οποία βρέθηκε κοντά στο σημείο, μίλησε στο TheNewspaper.gr και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ένα όχημα πλησίασε γρήγορα από πίσω και έκοψε την πορεία της. Όταν το όχημα σταμάτησε, ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός και φορώντας μόνο τα παπούτσια του, βγήκε έξω φωνάζοντας:

«Βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα», είπε ο 40χρονος, ενώ ζητούσε έντονα νερό. Η γυναίκα που παρακολουθούσε σαστισμένη, δεν τόλμησε να του προσφέρει νερό καθώς δεν ήταν σίγουρη αν αυτό θα ήταν επιβλαβές. Ο άνδρας φαινόταν να υποφέρει έντονα, με τα χέρια του ανοιχτά, φανερά πονεμένος.

 

Η εμφάνιση και η συμπεριφορά του οδηγού

Η συμπεριφορά του οδηγού πριν το περιστατικό ήταν ασυνήθιστη, καθώς ένας άλλος μάρτυρας τον είχε δει να οδηγεί γρήγορα και να κορνάρει συνεχώς στην περιοχή των ΣΕΑ Αερινού. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν από την τραγική του κατάληξη και κατά πόσο προσπαθούσε να φτάσει σε κάποιο σημείο ασφάλειας ή βοήθειας.

Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο βαλίτσες με ρούχα.

Αναλυτικά η μαρτυρία της γυναίκας

Η αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος μίλησε στο TheNewspaper.gr για την τρομερή εμπειρία που βίωσε.

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα», ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό.

Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» αναφέρει η γυναίκα, μιλώντας στο TheNewspaper.gr .

Διακομιδή και ιατρική φροντίδα

Ασθενοφόρο έφτασε σύντομα στο σημείο και μετέφερε τον 40χρονο στο νοσοκομείο Βόλου. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Το γεγονός ότι ο άνδρας είχε υποστεί τόσο σοβαρά εγκαύματα ενισχύει την εκδοχή ότι υπήρξε στόχος επίθεσης ή ότι υπήρξαν συγκεκριμένες συνθήκες που οδήγησαν στην αυτοπυρπόλησή του.

Αστυνομική έρευνα: Αναζητώντας απαντήσεις

Η αστυνομία εξετάζει τις λεπτομέρειες του περιστατικού για να κατανοήσει τι ακριβώς συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δύο βαλίτσες με ρούχα, ενώ δεν υπήρξαν άλλα αντικείμενα που να εξηγούν την κατάσταση του 40χρονου. Οι αρχές συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προσπαθώντας να κατανοήσουν αν ο άνδρας ήταν θύμα επίθεσης ή αν υπήρξε κάποιος άλλος λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την τραγική κατάσταση.

Η τοπική κοινωνία αναμένει με ανησυχία τα αποτελέσματα των ερευνών, ενώ η υπόθεση παραμένει ανοιχτή με πολλές απορίες και αναπάντητα ερωτήματα. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την ελπίδα να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας κατέληξε με σοβαρά εγκαύματα στην άκρη του δρόμου, ζητώντας βοήθεια.

Exit mobile version