Βερύκιος για Μενεγάκη: «Είναι μια κ@@@πετσωμένη φρεγάτα – Σκληρή διαπραγματεύτρια που έπαιρνε τεράστια ποσά» (video)

Βερύκιος για Μενεγάκη

Ο Δήμος Βερύκιος μιλά για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, και τονίζει τις επαγγελματικές της δεξιότητες και τη σκληρή της διαπραγματευτική στάση. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα στο Astra TV του Βόλου, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει με θαυμασμό για την προσωπικότητα και την επιτυχία της παρουσιάστριας.

Η ισχυρή διαπραγματευτική δύναμη της Μενεγάκη

Ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστή για την αυστηρή στάση που τηρούσε στις επαγγελματικές της συμφωνίες. Τη χαρακτήρισε ως «κ@@@πετσωμένη φρεγάτα της τηλεόρασης», τονίζοντας ότι η ικανότητά της να διαπραγματεύεται για τον εαυτό της ήταν αξιοσημείωτη.

«Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να κάνει τόσο σκληρή διαπραγμάτευση για τον εαυτό του», είπε ο Βερύκιος, αναδεικνύοντας την επιμονή και τη στρατηγική που η Μενεγάκη έδειχνε σε θέματα συμβολαίων. Αυτή η δυναμική προσέγγιση της βοήθησε να εξασφαλίσει μεγάλες αμοιβές σε μια εποχή που τα οικονομικά μέσα των καναλιών ήταν σε πίεση.

Σχόλια για την οικονομική κατάσταση των καναλιών

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε μια προσωπική εμπειρία που είχε από την περίοδο που κατείχε θέση αντιπροέδρου στον Alpha. Εξήγησε ότι η Μενεγάκη τον είχε σταματήσει σε έναν διάδρομο του καναλιού για να του ζητήσει αύξηση αμοιβής. Ο ίδιος σχολίασε ειρωνικά την κατάσταση, λέγοντας: «Με σταματούσε στον διάδρομο εκείνα τα χρόνια της αντιπροεδρίας στον Alpha και μου έλεγε να πάρω λεφτά. Εδώ δεν είχαμε να πληρώσουμε τους μισθούς, εγώ να πάρω λεφτά;».

Το σχόλιο αυτό αποκαλύπτει την οικονομική πίεση που υπήρχε σε κάποια χρονική περίοδο για τα κανάλια, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το πόσο απαιτητική ήταν η Μενεγάκη όσον αφορά τα επαγγελματικά της ζητήματα.

Η πιθανή επιστροφή στην τηλεόραση

Ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Μενεγάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση. «Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση, νέα γυναίκα είναι, έχει μέλλον», είπε, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η παρουσιάστρια έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στον χώρο των media. Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχουν παρουσιαστές που συνεχίζουν να αμείβονται καλά, αν και οι εποχές των υπέρογκων αμοιβών φαίνεται να έχουν περάσει.

Τα ποσά που λάμβανε η Μενεγάκη

Τέλος, ο Βερύκιος υπογράμμισε ότι η Μενεγάκη στο παρελθόν έπαιρνε «τεράστια ποσά» από τα κανάλια. Ανέφερε ότι αν και σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει, εκείνη κατάφερε να επωφεληθεί από μια εποχή όπου τα τηλεοπτικά συμβόλαια ήταν πιο γενναιόδωρα σε σχέση με το παρόν.

Exit mobile version