Τραγωδία: Νεκρός δικυκλιστής – Καρφώθηκε σε καρότσα αγροτικού που βγήκε από παράδρομο

τροχαίο

Ένας τραγικός θάνατος σημειώθηκε σε δυστύχημα που συνέβη στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, όταν ένας νεαρός που οδηγούσε δίκυκλο έχασε τη ζωή του έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αγροτικό όχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό συμβάν συνέβη όταν ένα αγροτικό όχημα επιχείρησε να βγει από παράδρομο και να διασχίσει την κύρια οδό με κατεύθυνση προς Δομοκό. Εκείνη τη στιγμή, η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα από την αντίθετη κατεύθυνση, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια σύγκρουση που αποδείχθηκε μοιραία.

Η σύγκρουση

Ο νεαρός αναβάτης του δικύκλου προσέκρουσε με τεράστια δύναμη πάνω στο αγροτικό όχημα. Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που ο οδηγός της μηχανής εκτοξεύθηκε αρκετά μέτρα μακριά, πέφτοντας με δύναμη στο οδόστρωμα. Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, η ισχύς της πρόσκρουσης και η πτώση του στο έδαφος προκάλεσαν σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Τραυματίας από το δυστύχημα ήταν και ο οδηγός του αγροτικού, ένας άνδρας ηλικίας 82 ετών, ο οποίος υπέστη τραυματισμούς από τη σύγκρουση. Οι λεπτομέρειες για την κατάστασή του δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο η συμμετοχή του στο τραγικό περιστατικό προκάλεσε σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Exit mobile version