Το τελευταίο αντίο στον Λάμπρο που ξεψύχησε στα συντρίμμια του οχήματός του – «Έφυγε» 6 μήνες μετά το θάνατο της συζύγου του

Τελευταίο Αντίο στον Λάμπρο Μαυρομμάτη: Έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο, μόλις 6 μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του

Ο Λάμπρος Μαυρομμάτης, ένας άνθρωπος που βρέθηκε αντιμέτωπος με την τραγωδία δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή Ατσά στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους. Το θλιβερό συμβάν, που έκοψε το νήμα της ζωής του, σημειώθηκε μόλις έξι μήνες μετά την απώλεια της συζύγου του. Σήμερα, οι συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον άτυχο Λάμπρο στην κηδεία του, η οποία τελείται στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια.

Σφοδρό τροχαίο

Η νεκροψία που διεξήχθη στη σορό του Λάμπρου από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα αποκάλυψε τη σοβαρότητα της σύγκρουσης. Ο Λάμπρος υπέστη πολλαπλές κακώσεις σε ζωτικά όργανα, πλήρη διατομή της σπονδυλικής στήλης και συστοιχία του νωτιαίου μυελού. Το μοιραίο τροχαίο συνέβη στις 5:55 το πρωί της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος, κατευθυνόμενος προς το Τρόοδος, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούταν προς Λευκωσία και οδηγούταν από έναν 20χρονο. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν επίσης δύο άτομα, ηλικίας 21 ετών.

Δραματική η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο Λάμπρος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Μετά την απελευθέρωσή του, μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον εφημερεύοντα γιατρό.

Οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Κυπερούντας για εξετάσεις. Ευτυχώς, η κατάστασή τους δεν ήταν σοβαρή και τους χορηγήθηκε εξιτήριο μετά από σύντομη νοσηλεία και περίθαλψη.

Ο Λάμπρος Μαυρομμάτης, που έφυγε από τη ζωή τόσο απρόσμενα, αντιμετώπιζε ήδη τον δικό του πόνο, καθώς πριν από έξι μήνες είχε χάσει τη σύζυγό του. Η οικογένεια και οι φίλοι του ζουν ξανά το δράμα, καλούμενοι να τον αποχαιρετήσουν σήμερα, προσπαθώντας να διαχειριστούν τη νέα αυτή απώλεια.

Ο εκλιπών:

Πηγή: omegalive

Exit mobile version