Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Πέθανε ξαφνικά ο Αντισμήναρχος ε.α. Θανάσης Μάγκας

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Έφυγε από τη ζωή ο Αντισμήναρχος Θανάσης Μάγκας

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η κοινότητα του Σταυρού Λαμίας, καθώς η ξαφνική απώλεια του Αντισμηνάρχου ε.α. Θανάση Μάγκα έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη. Ο Θανάσης Μάγκας, σε ηλικία 64 ετών, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς το μεσημέρι της Τρίτης, 15 Οκτωβρίου, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Πολύτιμη καριέρα και συμβολή στην Πολεμική Αεροπορία

Ο Θανάσης Μάγκας υπηρέτησε για 35 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του ως Μηχανικός σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η αφοσίωσή του και η συνέπεια στην εργασία του τον ανέδειξαν ως έναν ιδιαίτερα αξιόλογο συνεργάτη. Στα τελευταία χρόνια της καριέρας του, πριν από τη συνταξιοδότησή του, είχε αφιερωθεί στη συντήρηση και λειτουργία των πυροσβεστικών αεροσκαφών, παρέχοντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στο αεροδρόμιο της Λαμίας.

Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντισμηνάρχου, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναδέλφων του. Όλοι τον θυμούνται ως έναν άνθρωπο που φρόντιζε για την ομαλή λειτουργία των μηχανημάτων, αλλά και για την ευημερία των συναδέλφων του, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να προσφέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Η ανθρώπινη πλευρά του Θανάση Μάγκα

Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να φροντίσει τους γύρω του, να τους προσφέρει τη βοήθειά του και να τους στηρίξει σε δύσκολες στιγμές. Η καλοσύνη και η ευγένειά του, καθώς και η αδιάκοπη προσπάθειά του να είναι εκεί για όποιον τον χρειάζεται, τον έκαναν αγαπητό σε πολλούς. Η απώλειά του δεν πονάει μόνο την οικογένεια και τους στενούς του φίλους, αλλά και όλους όσους είχαν ευεργετηθεί από αυτόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η κηδεία του Θανάση Μάγκα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Σταυρό Λαμίας. Η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί για στεφάνια, να δοθούν δωρεές στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, δείχνοντας για άλλη μια φορά το φιλανθρωπικό πνεύμα που χαρακτήριζε τον ίδιο τον Θανάση κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Exit mobile version