The Voice: Η τρανς εγγονή της Δούκισσας «μάγεψε» τους κριτές – «Σαν μικρό αγοράκι ήθελα να μοιάσω σε μεγάλες performer»

The Voice

Η Angel, η τρανς εγγονή της Δούκισσας, εντυπωσιάζει στο The Voice

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο The Voice, όταν η Angel, η εγγονή της θρυλικής τραγουδίστριας Δούκισσας, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει. Η εμφάνισή της προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στους κριτές, με μόνο δύο από αυτούς, την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Μαζωνάκη, να γυρίζουν τις καρέκλες τους. Παρόλο που ο Χρήστος Μάστορας αναγνώρισε το ταλέντο της, θεώρησε ότι το performance της είχε στοιχεία υπερβολής.

Η πορεία της Angel και η στήριξη της οικογένειάς της

Η Angel δεν ήταν μόνη στη σημαντική αυτή στιγμή, καθώς στο πλευρό της βρισκόταν η μητέρα της, η οποία τη στηρίζει απόλυτα σε κάθε βήμα της ζωής της. Στο εισαγωγικό βίντεο του The Voice, η μητέρα της εξέφρασε την αγάπη και τη στήριξη που της προσφέρει από την πρώτη στιγμή. Παρά τις προκλήσεις που η Angel ενδεχομένως να έχει αντιμετωπίσει εξαιτίας της ταυτότητάς της, η οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της.

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, η Angel μίλησε για τη δική της πορεία προς την αυτοαποδοχή και τη σημασία του να παραμένεις πιστός στον εαυτό σου, ανεξάρτητα από τα εμπόδια. «Η μουσική είναι τα πάντα για μένα. To DRAG με βοήθησε πολύ. Την ώρα που βαφόμουν έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι», εξομολογήθηκε. Αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς, από μικρή ηλικία, ονειρευόταν να μοιάσει στις μεγάλες καλλιτέχνιδες που θαύμαζε. «Σαν μικρό αγοράκι ήθελα να μοιάσω σε μεγάλες performer. Τώρα που μεγάλωσα, θεωρώ ότι έχω μοιάσει, ελπίζω να το δει και ο κόσμος», είπε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Η σημαντική αποκάλυψη για την καταγωγή της

Μια ακόμη συγκινητική στιγμή ήταν η αποκάλυψη της μητέρας της Angel, που ανέφερε ότι η γιαγιά της είναι η διάσημη τραγουδίστρια Δούκισσα. Η Angel, επιλέγοντας την Έλενα Παπαρίζου ως coach της, φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της γιαγιάς της στον κόσμο της μουσικής, φέρνοντας μαζί της το πάθος και τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζουν την καριέρα της Δούκισσας.

Exit mobile version