Τέλος η τηλεόραση για την Τατιάνα Στεφανίδου – Νέο βήμα στην καριέρα της!

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μία από τις πιο γνωστές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, αποφάσισε μετά από 31 χρόνια επιτυχημένης πορείας να κάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της. Με μια λιτή αλλά συγκινητική ανακοίνωση, αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν να αποσυρθεί από την τηλεόραση και να ακολουθήσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Αλλαγή πορείας μετά από δεκαετίες επιτυχίας

Η παρουσιάστρια, που έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές, φέτος αποφάσισε να μην συνεχίσει στον ίδιο χώρο. Μέσα από μια ανάρτηση στο προσωπικό της blog, εξήγησε ότι η αποχή της από την τηλεόραση, αν και ξένη ακόμη και για την ίδια, ήταν αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης και ωριμότητας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «σε αυτή την ηλικία της ωριμότητας, που η προβολή δεν είναι το ζητούμενο και η δημιουργία τηλεοπτικών προγραμμάτων βρίσκεται σε ένα κορεσμό, βάρυναν άλλα στην πλάστιγγα της απόφασής μου». Η Τατιάνα Στεφανίδου υπογράμμισε πως δεν ήθελε να κάνει εκπτώσεις στην προσωπική της ζωή και τον ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Ταυτόχρονα, δεν ήθελε να υποχωρήσει και στην ποιότητα της δουλειάς της.

Η δημιουργία ως προτεραιότητα

Για την Τατιάνα, η τηλεόραση δεν ήταν απλά μια δουλειά, αλλά ένας χώρος δημιουργίας. «Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση», δήλωσε, εξηγώντας ότι η αγάπη για τη δημιουργία και το πάθος είναι τα στοιχεία που την κινητοποιούσαν πάντα. Μέσα από τα έργα της, όπως είπε, βίωνε προσωπική ανάπτυξη και έβρισκε έμπνευση για να συνεχίσει. «Πήρα λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ακολούθησα τον… δρόμο της καρδιάς!», ανέφερε, δείχνοντας την αποφασιστικότητα της να κινηθεί προς νέες κατευθύνσεις στη ζωή της.

Οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες της Τατιάνας Στεφανίδου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει πλέον επικεντρωθεί στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία περιλαμβάνει τη διαχείριση 7 ιστοσελίδων. Όταν η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ολοκληρώθηκε, οι προτάσεις που ακολούθησαν δεν την κάλυπταν επαγγελματικά. Μία από αυτές ήταν από τον Νίκο Κοκλώνη και το OPEN, όμως όταν ο ίδιος δεν ανέλαβε τελικά το κανάλι, η συμφωνία αυτή δεν προχώρησε.

Οι προτάσεις από τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ

Παρά τις δυσκολίες, η Στεφανίδου είχε δεχτεί και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, υπήρξε πρόταση από τον ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβριο, καθώς και από τον ΣΚΑΪ, αλλά καμία από αυτές δεν φάνηκε να την ικανοποιεί πλήρως. Έτσι, επέλεξε να αφιερωθεί περισσότερο στην οικογενειακή της επιχείρηση και να αφήσει πίσω της τον κόσμο της τηλεόρασης, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται πως βρήκε μια νέα πορεία που της επιτρέπει να συνδυάζει τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες με τον προσωπικό της χρόνο, δείχνοντας ότι η επιτυχία μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα, αρκεί να ακολουθεί κανείς την καρδιά του.

Exit mobile version