Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην Αμαλιάδα: «Σε ηλικία 8 ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της» – Τι λέει συγγενής της Ειρήνης Μουρτζούκου

Μια υπόθεση που προκαλεί δέος και αίσθηση ξεδιπλώνεται στην Αχαΐα και την Αμαλιάδα, με τη φερόμενη εμπλοκή της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου στους μυστηριώδεις θανάτους βρεφών. Καθώς η ίδια αρνείται κάθε συμμετοχή, νέα στοιχεία και μαρτυρίες φέρνουν στην επιφάνεια ανατριχιαστικές πτυχές από το παρελθόν της.

Οι αποκαλύψεις προέκυψαν στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου μίλησε ένας συγγενής της Ειρήνης, αλλά και ένας πρώην σύντροφος μητέρας που έχασε το παιδί της. Τα λόγια τους δίνουν νέες προοπτικές στην υπόθεση, χωρίς όμως να διαλευκάνουν απόλυτα την αλήθεια.

«Στα 8 της χρόνια είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συγγενής της 24χρονης, η Ειρήνη από πολύ μικρή ηλικία είχε προβληματικές συμπεριφορές. «Την κακομεταχειριζόταν και η μητέρα της, αλλά και ο πατέρας της», είπε, αναφερόμενος στις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες μεγάλωσε. Η μικρή Ειρήνη, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε φτάσει στο σημείο να σκηνοθετήσει την απαγωγή της σε ηλικία μόλις οκτώ ετών. Το περιστατικό ήταν τόσο αληθοφανές, που η οικογένεια χρειάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να επιλύσει την «υπόθεση».

«Πολλές φορές μας έλεγε ψέματα», συμπλήρωσε ο συγγενής. «Με ενημέρωνε ότι βρίσκεται στη μητέρα της, όμως όταν επικοινωνούσα με τη μητέρα της, εκείνη αγνοούσε το παραμικρό». Η σύγχυση γύρω από την προσωπικότητά της τον αφήνει συγκλονισμένο, καθώς, όπως λέει, δεν πιστεύει ότι η Ειρήνη θα μπορούσε να εμπλακεί σε μια τέτοια υπόθεση. «Δεν μου αρέσει καθόλου η στάση της, έχω σοκαριστεί βαθιά», κατέληξε.

Αμφιβολίες και εικασίες για την εμπλοκή της

Παράλληλα, ένας άνδρας που υπήρξε σύντροφος γυναίκας, η οποία έχασε το παιδί της το 2021, εκφράζει την αβεβαιότητα και την ανησυχία του σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου. «Γίνονται πολλές κουβέντες και κουτσομπολιά. Προσπαθούμε όλοι να μάθουμε την πραγματική αιτία του θανάτου της μικρής», είπε, σημειώνοντας ότι τέτοια περιστατικά δημιουργούν αναπόφευκτα κλίμα φημών και αμφιβολιών.

Δικαστική διερεύνηση και αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα περίπλοκες, καθώς αναφέρθηκε πως η Ειρήνη έχει χάσει δύο παιδιά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τις ακριβείς αιτίες θανάτων των βρεφών. «Δεν ξέρω εάν η Ειρήνη εμπλέκεται πραγματικά», πρόσθεσε, «αλλά θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που έστελνε στην δικηγόρο της». Οι φωτογραφίες αυτές ενδεχομένως να ρίξουν φως σε πλευρές της υπόθεσης που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες, ανοίγοντας νέους δρόμους στη διερεύνηση της αλήθειας.






Η υπόθεση συνεχίζει να εξελίσσεται με αβέβαιο το αποτέλεσμα, ενώ οι αρχές εργάζονται πυρετωδώς για την εξιχνίαση των θανάτων που έχουν προκαλέσει έντονη κοινωνική αναστάτωση.

Exit mobile version