Πόρτα σε παιδική χαρά έπεσε σε παιδί 1,5 ετών: Με κάκωση στο νοσοκομείο

Ένα ατύχημα που προκάλεσε ανησυχία σημειώθηκε σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, όταν μια πόρτα αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε ένα παιδί 1,5 ετών, προκαλώντας του σοβαρές κακώσεις. Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Το ατύχημα στην παιδική χαρά

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου, σε παιδική χαρά στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Αγίου Ανδρέα – Χιλής στην Αλεξανδρούπολη. Η πόρτα της παιδικής χαράς, που είχε εμφανή ζημιά, αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στο παιδί, τραυματίζοντάς το σοβαρά στο κεφάλι. Οι κακώσεις που υπέστη ήταν αρκετά σοβαρές ώστε να χρειαστεί η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Κατάσταση υγείας του παιδιού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το e-evros.gr, το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο υπό ιατρική φροντίδα. Οι γιατροί παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη της υγείας του, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. Το ατύχημα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, με τους γονείς να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδικών χαρών στην περιοχή.

Έρευνα από τις αρμόδιες αρχές

Οι δημοτικές αρχές της Αλεξανδρούπολης έχουν ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο ατύχημα. Με στόχο την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, αναμένεται να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές της πόλης για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών. “Προχωρούμε άμεσα σε ελέγχους και παρεμβάσεις”, ανέφεραν αρμόδιοι του δήμου, επισημαίνοντας την ανάγκη να γίνουν απαραίτητες βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις.






Exit mobile version