Πιάστηκαν στα χέρια αντιδήμαρχοι: «Ποιον είπες ηλίθιο, κοπρόσκυλο» (video)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο των Σερρών, όταν δύο αντιδήμαρχοι, ο Δημήτρης Μιχτσόγλου και ο Γιώργος Καδής, ενεπλάκησαν σε έντονη διαμάχη που κατέληξε σε σωματική σύγκρουση. Η ένταση ξέφυγε από τον έλεγχο κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τη διαχείριση μηχανημάτων έργου, με αποτέλεσμα το Δημοτικό Συμβούλιο να μετατραπεί σε αρένα.

Η διαφωνία που ξέφυγε

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση για την κατανομή των μηχανημάτων έργου σε διάφορες περιοχές προκάλεσε έντονες διαφωνίες μεταξύ των δύο αντιδημάρχων. Η κατάσταση κλιμακώθηκε ραγδαία, καθώς ο Δημήτρης Μιχτσόγλου, σε έντονο ύφος, απευθύνθηκε στον Γιώργο Καδή χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «ηλίθιος». Αυτή η προσβολή αποτέλεσε τη θρυαλλίδα που πυροδότησε τη σφοδρή αντιπαράθεση.

Η στιγμή της έντασης

Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν ο Γιώργος Καδής αντέδρασε άμεσα στις προσβολές, σηκώθηκε από τη θέση του και ανταπέδωσε αποκαλώντας τον Δημήτρη Μιχτσόγλου «κοπρόσκυλο», «χαμένο παρτάλι» και άλλα κοσμητικά. Οι δύο άνδρες κατέληξαν να πιάνονται στα χέρια, δημιουργώντας ένα σκηνικό χάους μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Δημοτικοί σύμβουλοι παρενέβησαν για να τους χωρίσουν, προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Η ένταση καταγράφηκε σε βίντεο και αναμεταδόθηκε από το ΔΙΚΤΥΟ TV, δείχνοντας τη στιγμή που οι δύο αντιδήμαρχοι ανταλλάσσουν προσβολές και εμπλέκονται σε σωματική σύγκρουση. Οι εικόνες αυτές είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο συμβούλιο, προκαλώντας αίσθηση στους δημότες και στους θεατές που παρακολούθησαν το περιστατικό.

Exit mobile version