Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι χαρακτηριστικός και άξιος εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού.
Έχει αμέτρητους θαυμαστές και η καριέρα του έχει εκτοξευτεί στα ύψη. Είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη καταγωγή του
Ο δημοφιλής τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του σημειώνει μία ανοδική πορεία με πολλές επιτυχίες και τα τραγούδια του να σημειώνουν εκατομμύρια views στο Youtube.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιλέγει να μιλά μόνο για τη δουλειά του, ενώ σπάνια θα παραχωρήσει συνεντεύξεις. Οι γονείς του όπως και τα αδέρφια του είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του και βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε απόφαση που παίρνει.
Να αναφέρουμε πως ο ερμηνευτής έχει καταγωγή από τη Λευκάδα, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ήταν τραγουδιστής χωρίς να γνωρίζει πως θα γινόταν ένας από τους πιο αγαπητούς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δοκίμασε σουβλάκι από καγκουρό σε πρωινή εκπομπή της Αυστραλίας
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ζει νέες …γαστρονομικές περιπέτειες στην Αυστραλία. Σε πρόσφατη εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή, ο δημοφιλής τραγουδιστής δοκίμασε μια ξεχωριστή συνταγή.

Ο Αργυρός στην εκπομπή “Sunshine”
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία, έκανε μια στάση στην τηλεοπτική εκπομπή “Sunshine”. Συναντήθηκε με τον ελληνο-αυστραλό σεφ Γιώργο Καλομπάρη. Εκεί, οι παρουσιαστές και ο σεφ τον προκάλεσαν να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σουβλάκι.
Μια γευστική έκπληξη
Στην εκπομπή, ο Καλομπάρης, γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, παρουσίασε ένα παραδοσιακό σουβλάκι με ένα πρωτότυπο συστατικό: κιμά από καγκουρό. Το κρέας αυτό είναι διαθέσιμο στα αυστραλιανά σούπερ μάρκετ και αποτέλεσε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον Αργυρό.
Η αντίδραση του Αργυρού
Παρά την πρωτοτυπία της συνταγής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόκληση. Εντυπωσιάστηκε από τη γεύση και αποθέωσε τον Καλομπάρη για τη νοστιμιά του πιάτου. “Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο”, παραδέχτηκε χαμογελαστός.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.










































































































