Παντρεύτηκε σήμερα ο Χάρης Δούκας την Γεωργία Πολυτάνου

Χάρης Δούκας

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα, γενέτειρα της νύφης. Ο 44χρονος Δήμαρχος Αθηναίων και η 28χρονη σύντροφός του επέλεξαν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους σε ένα γραφικό μέρος, γεμάτο συναισθηματική αξία για την οικογένεια της νύφης. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε ένα εντυπωσιακό κτήμα στις Αφίδνες.

Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία

Η Γεωργία Πολυτάνου έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδερφό της. Με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό της, πλησίασε τον Χάρη Δούκα, τον οποίο αντάμειψε με ένα τρυφερό φιλί πριν εισέλθουν μαζί στην εκκλησία, πιασμένοι χέρι χέρι. Ο γάμος τους φαινόταν γεμάτος ζεστασιά και συναισθηματική φόρτιση, με την ευτυχία του ζευγαριού να είναι εμφανής σε κάθε τους κίνηση.

Οι κουμπάροι και οι καλεσμένοι

Το ζευγάρι επέλεξε τρεις κουμπάρους για να τους στηρίξουν σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα: μια στενή φίλη της νύφης και δύο φίλους του δημάρχου Αθηναίων. Ο αριθμός των καλεσμένων ξεπέρασε τους 1100, με πολλές προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο, καθώς και τον δημοσιογραφικό, να δίνουν το παρόν. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από χαρά και συγκίνηση, καθώς το ζευγάρι περνούσε σε μια νέα φάση της κοινής τους ζωής.

Εντυπωσιακές παρουσίες και πολιτικές προσωπικότητες

Στον γάμο, πέρα από τις οικογένειες και τους στενούς φίλους του ζευγαριού, υπήρχε μια ευρεία γκάμα από πολιτικές προσωπικότητες. Ανάμεσά τους, ξεχώρισαν εκπρόσωποι από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν στο ζευγάρι. Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια σημαντική κοινωνική συνάντηση, με το ζευγάρι να συγκεντρώνει ευχές και αγκαλιές από όλους τους παρευρισκόμενους.

Μια ξεχωριστή στιγμή για τον Δήμαρχο Αθηναίων

Ο Χάρης Δούκας έφτασε στην εκκλησία μόνος του, λίγο πριν την άφιξη της νύφης. Σε πολύ ευχάριστη διάθεση, χαιρετούσε με χαμόγελο όλους τους καλεσμένους και τους φίλους του, που βρίσκονταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί του αυτήν τη σπουδαία στιγμή. Καθώς περίμενε την Γεωργία, ο ενθουσιασμός και η αγωνία του ήταν εμφανείς, κάνοντάς τον να ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος με την ενέργεια και τη χαρά του.

Χειροκροτήματα και ευχές κατά την άφιξη του γαμπρού

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δέχθηκε πολλά χειροκροτήματα από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία της εκκλησίας. Οι καλεσμένοι έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν για την κοινή ζωή που ξεκινούσε με την Γεωργία Πολυτάνου. Όπως αποτυπώνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το TLIFE, το σκηνικό ήταν άκρως συγκινητικό, με τον Χάρη Δούκα να ανταποδίδει τις ευχές και να απολαμβάνει κάθε στιγμή από αυτή τη μοναδική μέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Exit mobile version