Παντρεύτηκε σήμερα η Ελένη Χαμπέρη σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου – Το φαντασμαγορικό νυφικό που εντυπωσίασε

Η πρώην παίκτρια του “Survivor” Ελένη Χαμπέρη, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο Αναστασίου, σε έναν γάμο που εντυπωσίασε τους καλεσμένους και τους διαδικτυακούς τους φίλους με την κομψότητα και την αίσθηση χαράς που πλημμύρισε την ημέρα.

Η τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Μόδεστου

Την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μόδεστου στον Βόλο, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, περιτριγυρισμένο από αγαπημένους φίλους και συγγενείς που μοιράστηκαν την χαρά τους. Η τελετή είχε έντονο συναισθηματικό φορτίο, καθώς η Ελένη και ο Αλέξανδρος αντάλλαξαν όρκους σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και ευχές για μια ευτυχισμένη ζωή μαζί.

Οι Κουμπάροι και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Οι κουμπάροι του ζευγαριού, Γιάννης Κονσούλας και Αναστάσιος Ντούγκας, βρέθηκαν δίπλα τους στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, συμβολίζοντας τη σταθερή φιλία και υποστήριξη. Οι δύο κουμπάροι είναι από τους πιο κοντινούς φίλους του ζευγαριού και έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στην τελετή.

Η Παρουσία των πρώην συμπαικτών της Ελένης από το “Survivor”

Αρκετοί πρώην συμπαίκτες της Ελένης από το “Survivor” ήταν εκεί για να της ευχηθούν προσωπικά. Ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Εύη Σαλταφερίδου ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, φέρνοντας μαζί τους στιγμές και αναμνήσεις από το κοινό τους ταξίδι στο παιχνίδι, που πλέον τους ενώνει με μακροχρόνιες φιλίες.

Η λαμπερή εμφάνιση και το πανέμορφο νυφικό

Η Ελένη Χαμπέρη εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό νυφικό που κέρδισε τα βλέμματα όλων, με περίτεχνη δαντέλα και λεπτομέρειες που ανέδειξαν τη φυσική της ομορφιά και την κομψότητά της. Το εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο απογείωσε την εμφάνισή της, τράβηξε τα βλέμματα και αναδείκνυε τη χαρά και τη λάμψη της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής της.

Στιγμές από το γάμο στα Social Media

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του μοιράστηκαν στιγμές του γάμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας μια γεύση από τη χαρά και την αγάπη που κυριάρχησαν στη γιορτή. Οι εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν αποτυπώνουν τη λάμψη και την ευτυχία του ζευγαριού, που έλαμπε από χαρά ανάμεσα στους αγαπημένους του.

Exit mobile version