Ώρες αγωνίας για τον Στέλιο Διονυσίου: Σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα του στην Φιλοθέη (video)

Ώρες αγωνίας για τον Στέλιο Διονυσίου: Κίνδυνος πλειστηριασμού για τη μεζονέτα του στην Φιλοθέη

Η πολυτελής μεζονέτα του Στέλιου Διονυσίου, που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης, στο Μαρούσι, βρίσκεται αντιμέτωπη με πλειστηριασμό, σύμφωνα με πληροφορίες από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών. Συνολικά έξι πλειστηριασμοί έχουν δρομολογηθεί, με την τιμή εκκίνησης να φτάνει τα 839.500 ευρώ.

Η πολυτελής μεζονέτα και η περιοχή

Η ιδιοκτησία του Διονυσίου αποτελείται από έξι οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης, που αποτελεί μία από τις πιο ακριβές γειτονιές του Αμαρουσίου. Η περιοχή είναι γεωγραφικά τοποθετημένη στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης, κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) και τη συνοικία της Φιλοθέης.

Η τιμή εκκίνησης της μεζονέτας

Η συγκεκριμένη μεζονέτα, η οποία καταλαμβάνει το ισόγειο και τον πρώτο όροφο του κτιρίου Ε’, είναι συνολικού εμβαδού 286,76 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς της ορίστηκε στα 785.000 ευρώ. Στο ισόγειο (143,66 τ.μ.) βρίσκονται καθιστικά, τραπεζαρία, κουζίνα και WC, ενώ στον πρώτο όροφο (143,10 τ.μ.) υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια, τρία λουτρά και άλλοι βοηθητικοί χώροι. Επιπλέον, υπάρχουν ημιυπαίθριοι χώροι και όμορφες ζαρντινιέρες με θέα προς την οδό Φιλίας και τους ακαλύπτους χώρους του οικοπέδου.

Επιπλέον ακίνητες ιδιοκτησίες

Πέρα από την πολυτελή μεζονέτα, στον πλειστηριασμό βγαίνουν άλλες πέντε ιδιοκτησίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις θέσεις στάθμευσης υπογείου, καθεμία με τιμή πρώτης προσφοράς 14.500 ευρώ, καθώς και δύο αποθήκες επιφάνειας 19,91 τ.μ. και 17 τ.μ., με τιμές 6.000 ευρώ και 5.000 ευρώ αντίστοιχα. Όλες αυτές οι ιδιοκτησίες μαζί ανεβάζουν το συνολικό ποσό εκκίνησης του πλειστηριασμού στα 839.500 ευρώ.

Κατάσταση και συντήρηση του κτιρίου

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, το κτίριο όπου βρίσκεται η μεζονέτα είναι σε εξαιρετική κατάσταση από άποψη συντήρησης. Ο φέρων οργανισμός είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα, ενώ οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με επιχρίσματα. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με πέτρινο τοιχίο και ξύλινα κάγκελα, ενώ διαθέτει εισόδους με στέγαστρα. Στα βορειοδυτικά της οικοδομής υπάρχει πισίνα, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους κατοίκους του συγκροτήματος.

Η κατάσχεση και οι οικονομικές εκκρεμότητες

Η κατάσχεση της μεζονέτας επιβλήθηκε τον Απρίλιο του 2024 για οφειλές ύψους 300.000 ευρώ, ποσό το οποίο αποτελεί μέρος της συνολικής απαίτησης της επισπεύδουσας εταιρείας. Στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία υπάρχουν και άλλες προσημειώσεις, γεγονός που επιβαρύνει περαιτέρω την οικονομική κατάσταση γύρω από την υπόθεση.






Πηγή: newmoney.gr

Exit mobile version