«Όλη η Ελλάδα σε αποχαιρετά»: Σε μια συγκινητική τελετή αποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ οι συμπαίκτες του

Μπάλντοκ

«Όλη η Ελλάδα σε αποχαιρετά»: Μια συγκινητική τελετή για τον Μπάλντοκ από τους συμπαίκτες του

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο ποδοσφαιριστής που απεβίωσε ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία μόλις 31 ετών, ξεκίνησε σήμερα το τελευταίο του ταξίδι, γεμίζοντας θλίψη τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όσους τον γνώριζαν. Η σορός του μεταφέρεται αεροπορικώς, ενώ η τελετή που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του ήταν γεμάτη από συγκίνηση και σεβασμό.

Το Τελευταίο Ταξίδι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Στην εξόδια ακολουθία, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία στις 30 Οκτωβρίου, θα βρεθούν κοντά του φίλοι, συγγενείς και πρώην συναθλητές για να τον αποχαιρετήσουν. Ο πρόωρος χαμός του συγκλόνισε τους πάντες, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Έξω από την αίθουσα κηδειών του Α’ Νεκροταφείου, ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας και το μήνυμα «Όλη η Ελλάδα σε αποχαιρετά» ήταν ένα δείγμα της αγάπης που έτρεφαν για εκείνον. Η τελετή, σεμνή και ιδιωτική, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ανθρώπων που τον σεβάστηκαν και τον τίμησαν όσο ζούσε, αλλά και μετά τον θάνατό του.

Η Τελευταία Τιμή από την Ελλάδα στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι συμπαίκτες του από την Εθνική Ελλάδος και τον Παναθηναϊκό, καθώς και παράγοντες του Παναθηναϊκού και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Σχεδόν τριάντα άτομα συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Μπάλντοκ, ο οποίος μόλις λίγους μήνες πριν είχε φτάσει στην Ελλάδα με όνειρα και ελπίδες. Η ξαφνική του απώλεια γέμισε θλίψη τους φίλους, την οικογένειά του και την ομάδα του, ενώ η οικογένειά του, η σύζυγος και ο μόλις ενός έτους γιος του βρίσκονται σε βαθιά οδύνη.

Ο θάνατός του άφησε ανεξίτηλο σημάδι, με τους ανθρώπους που τον γνώριζαν να δυσκολεύονται ακόμα να αποδεχτούν αυτή την απώλεια, σαν μια αρχαία τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον τόπο της ελληνικής καταγωγής του.

Τελετουργικό γεμάτο σεβασμό και αγάπη

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι συμπαίκτες του Μπάλντοκ κατέθεσαν τα τελευταία τους «δώρα» στη σορό του. Η σημαία του Παναθηναϊκού και η φανέλα του ήταν τα πρώτα που τοποθετήθηκαν, ενώ ακολούθησε η φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με το νούμερο 2, την οποία υπέγραψαν όλοι οι συμπαίκτες του. Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν το φέρετρό του σκεπάστηκε με την ελληνική σημαία, ως ένδειξη ύψιστης τιμής και αναγνώρισης.

Αυτός ήταν ο τελευταίος θερμός αποχαιρετισμός που δέχτηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, με την αγκαλιά της Ελλάδας να τον συνοδεύει στο ταξίδι του. Οι συμπαίκτες του, μαζί με ολόκληρη την Ελλάδα, τίμησαν τη μνήμη του, υποσχόμενοι ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον φίλο και συναθλητή που έφυγε τόσο πρόωρα.

Exit mobile version