Νέο σοκ στην Αμαλιάδα: «Έβγαζε φωτογραφίες το νεκρό παιδί σε διάφορες πόζες και μας τις έστελνε…»

Αμαλιάδα

Η υπόθεση που έχει ταράξει την κοινή γνώμη αφορά την Αμαλιάδα, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις να βγαίνουν στο φως. Οι νέες μαρτυρίες δημιουργούν σοκ και απορία σχετικά με τα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω από τους θανάτους μωρών, ενώ η εμπλοκή της 24χρονης γυναίκας φέρνει στην επιφάνεια λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό.

Μαρτυρίες που σοκάρουν: Φωτογραφίες του νεκρού παιδιού

Σύμφωνα με νέες μαρτυρίες, η 24χρονη φέρεται να τραβούσε φωτογραφίες ενός νεκρού παιδιού και να τις έστελνε σε τρίτα πρόσωπα. «Η Ειρήνη μας έστειλε φωτογραφίες με το παιδί πεθαμένο, σε διάφορες πόζες», ανέφερε ο πρώην σύντροφος της μητέρας του παιδιού, προκαλώντας σοκ με την αποκάλυψη αυτή.

Η τραγωδία με τους θανάτους των μωρών στην Αμαλιάδα δεν παύει να φέρνει στο φως νέες, σοκαριστικές λεπτομέρειες. Ο πατριός ενός από τα θύματα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε το σοκ που ένιωσε όταν έλαβε τις φωτογραφίες από την Ειρήνη Μουρτζούκου. «Δεν είναι πράγματα φυσιολογικού ανθρώπου αυτά. Μας είναι πολύ βαρύ αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους έξι μήνες», τόνισε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας την ψυχική του κατάσταση.

Ο αιφνίδιος θάνατος του παιδιού

«Είχαμε αφήσει τη μικρή στην Ειρήνη και μετά από λίγο μας παίρνει τηλέφωνο να μας πει “η μικρή πέθανε”», συνέχισε ο πατριός του παιδιού. Η απάντησή του ήταν αυθόρμητη: «Τι μου λες;» της είπε, προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε συμβεί. «Ναι, έφυγε», του απάντησε η Ειρήνη, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει περισσότερα. Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, η μικρή ήταν ήδη νεκρή.

Το σοκ δεν σταμάτησε εκεί. «Μας είχε στείλει και φωτογραφίες», ανέφερε ο πατριός, περιγράφοντας τις φωτογραφίες του παιδιού με διαφορετικές πόζες: «Το είχε φωτογραφία με ανοικτά χέρια και κλειστά». Η αδυναμία του να κατανοήσει πώς μια τέτοια πράξη μπορούσε να συμβεί τον έκανε ακόμα πιο καχύποπτο και διστακτικό απέναντί της.






Η απομάκρυνση της Ειρήνης και τα αναπάντητα ερωτήματα

Μετά την κηδεία του παιδιού, ο πρώην σύντροφος της μητέρας προσπάθησε να πάρει απαντήσεις από την Ειρήνη, όμως η στάση της ήταν απρόβλεπτη. «Τη ρωτούσα συνεχώς τι έγινε με το παιδί, αλλά δεν μου απαντούσε με σαφήνεια», ανέφερε. Η πίεση αυτή οδήγησε σε συγκρούσεις, με την Ειρήνη να φεύγει ξαφνικά από την Πάτρα. «Έκλεισε το σπίτι και εξαφανίστηκε», πρόσθεσε, χωρίς να μπορέσει να λάβει τις απαντήσεις που έψαχνε.






Τα τηλεφωνήματα που συνεχίζονται

Παρά την απομάκρυνσή της, η Κατερίνα, μητέρα του παιδιού, ανέφερε ότι η Ειρήνη συνεχίζει να της τηλεφωνεί. «Με έχει πάρει τηλέφωνο πολλές φορές και με ρωτάει γιατί την κατηγορώ συνέχεια», είπε η Κατερίνα, προσθέτοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να μάθει τι πραγματικά συνέβη με το μωρό της. «Σήμερα με πήρε ξανά και της είπα να κλείσει, γιατί είχα δουλειά», κατέληξε, δείχνοντας την ένταση που υπάρχει ακόμα γύρω από την υπόθεση.







Η υπόθεση της Αμαλιάδας παραμένει μια τραγωδία γεμάτη μυστήριο και αμφιβολίες, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζουν να προκαλούν έντονα συναισθήματα και ερωτηματικά.

Exit mobile version