Νέα τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε 47χρονος στρατιωτικός – Πριν λίγο καιρό είχε πάθει έμφραγμα

στρατιωτικός

Ένας 47χρονος στρατιωτικός έχασε ξαφνικά τη ζωή του στη Λήμνο, σκορπίζοντας θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο θάνατός του σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη (17/10), αφήνοντας τους συναδέλφους του σε σοκ. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή ευθύνης της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης στο νησί.

Το τραγικό συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπαξιωματικός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί. Παρά τις άμεσες προσπάθειες των ιατρών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λήμνου, οι προσπάθειες διάσωσης απέβησαν άκαρπες. Το γεγονός σημειώθηκε το μεσημέρι, ενώ ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε, χωρίς να καταφέρει να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Προηγούμενα προβλήματα υγείας

Ο 47χρονος στρατιωτικός ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) και το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια, καθώς είχε υποστεί έμφραγμα νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Αν και η άδειά του δεν είχε ακόμη λήξει, είχε επιστρέψει στη Λήμνο για προσωπικούς λόγους τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχει επιστρέψει στα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Συλλυπητήρια στους οικείους

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του υπαξιωματικού έχει βυθίσει σε πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα τους συναδέλφους του. «Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!» αναφέρουν πολλοί από όσους τον γνώριζαν, ενώ η κοινότητα της Λήμνου θρηνεί για τον πρόωρο χαμό ενός ακόμη ανθρώπου που είχε συνεισφέρει στη χώρα με την υπηρεσία του.

Exit mobile version