Μυρτώ Αλικάκη: «Είμαι σίγουρα άθρησκη και νομίζω και άθεη»

Μυρτώ Αλικάκη

Η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη μοιράστηκε πρόσφατα τις απόψεις της για τη θρησκεία και τις προσωπικές της πεποιθήσεις, σε μια εμφάνιση που τράβηξε την προσοχή στα κοινωνικά δίκτυα. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Αλικάκη μίλησε ανοιχτά για διάφορα θέματα, χωρίς να διστάσει να εκφράσει τις σκέψεις της.

Η σχέση της Μυρτώς Αλικάκη με τη θρησκεία

Όταν ρωτήθηκε για τη θρησκεία και την πίστη της, η ηθοποιός έδωσε μια απάντηση που προκάλεσε συζητήσεις. «Είμαι σίγουρα άθρησκη και νομίζω ότι είμαι και άθεη», δήλωσε η Αλικάκη, προσθέτοντας ότι παρόλο που σε δύσκολες στιγμές μπορεί να πει «Παναγία μου», αυτό δεν είναι απαραίτητα ένδειξη θρησκευτικότητας. «Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι είμαι θρήσκα ή απλώς μια φράση που χρησιμοποιούμε σε δύσκολες καταστάσεις», εξήγησε.

Η οικογενειακή της ζωή

Εκτός από τις απόψεις της για τη θρησκεία, η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη, και τη ζωή τους ως γονείς. «Είμαι η κλασική μαμά, με την καλώς εννοούμενη έννοια», ανέφερε. Παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν, η ηθοποιός τόνισε ότι οι δυο τους έχουν αφήσει πίσω τα δύσκολα και ότι τώρα «ό,τι γίνεται είναι εύκολο και ωραίο».

Exit mobile version