Μικρούτσικος σε Μπαλάσκα: «Είπες στον Ευαγγελάτο χθες πως έχει ωραία οπίσθια!», «Είναι ωραίος άντρας», του απάντησε (video)

Μικρούτσικος

Ο διάλογος του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Σταύρο Μπαλάσκα για τον χαρακτηρισμό του Νίκου Ευαγγελάτου ως «καλλίπυγου», που έλαβε χώρα στην πρωινή εκπομπή «Buongiorno» του Mega, προκάλεσε γέλια και αίσθηση. Ο Μπαλάσκας, αστυνομικός αναλυτής, χρησιμοποίησε τον όρο «καλλίπυγος» για να περιγράψει τον γνωστό δημοσιογράφο, προκαλώντας μια συζήτηση γύρω από την έννοια του όρου.

Τι σημαίνει «καλλίπυγος» σύμφωνα με τον Μικρούτσικο

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι παρακολούθησε το «Live News» και άκουσε τον Σταύρο Μπαλάσκα να σχολιάζει την υπόθεση ενός ρασοφόρου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Μπαλάσκας έκανε μια αναφορά στον Νίκο Ευαγγελάτο, χρησιμοποιώντας τη λέξη «καλλίπυγος». Σύμφωνα με τον Μικρούτσικο, ο όρος αυτός, που έχει αρχαίες ρίζες, περιγράφει κάποιον με «ωραία οπίσθια», παραπέμποντας στην Αφροδίτη.

«Ο Μπαλάσκας είπε στον Ευαγγελάτο ότι θα μπορούσε να ντυθεί αστυνομικός διευθυντής, διότι είναι καλλίπυγος και καλλίγραμμος», εξήγησε ο Μικρούτσικος, αποσαφηνίζοντας τον όρο ως ένα «ποιητικό» τρόπο να περιγράψει κάποιος τα ωραία οπίσθια του Ευαγγελάτου. Ο ίδιος έστειλε μήνυμα στον Ευαγγελάτο για να τον ενημερώσει για τον χαρακτηρισμό, και ο τελευταίος του απάντησε, δείχνοντας ότι το θέμα το χειρίστηκε με χιούμορ.

Η συνομιλία Μικρούτσικου και Μπαλάσκα

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Σταύρου Μπαλάσκα στον «αέρα» της εκπομπής ήταν διασκεδαστικός. Ο Μικρούτσικος σχολίασε γελώντας: «Αγόρι μου, του την είπες του Ευαγγελάτου!». Ο Μπαλάσκας, με ανάλογη διάθεση, του απάντησε με χιούμορ: «Είμαι στο Αρχηγείο, ποιος είναι; Ανδρέα μου, τι κάνεις; Μου είπατε τηλεφωνικά και μπορούσα να ανταποκριθώ».

Η συζήτηση συνεχίστηκε, με τον Μικρούτσικο να επισημαίνει πως ο Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον Ευαγγελάτο καλλίπυγο, δηλαδή «με ωραία οπίσθια». Ο Μπαλάσκας δεν δίστασε να γελάσει, προσθέτοντας: «Κοίτα, και ωραία οπίσθια έχει ο Ευαγγελάτος, και πλατάρες έχει. Είναι ωραίος άντρας. Πάντα ήταν».






Ο επίλογος της συνομιλίας

Ο Μικρούτσικος συνέχισε την κουβέντα, αναφέροντας ότι είχε στείλει μήνυμα στον Ευαγγελάτο σχετικά με την ατάκα του Μπαλάσκα, κάτι που τον έκανε να γελάσει. «Γελούσα χτες», παραδέχτηκε, ενώ ο Μπαλάσκας, με τη σειρά του, συνέχισε να κρατά την κουβέντα σε ανάλαφρο τόνο: «Λέω κι εγώ, θα θέλουν τίποτα αστυνομικό».

Exit mobile version