Μαρινέλλα: Θέμα ημερών να βγει από τη ΜΕΘ

μαρινέλλα

Αισιόδοξα νέα έρχονται για τη σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2024, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου. Οι γιατροί που την παρακολουθούν αναφέρουν ότι η κατάστασή της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση, με την πιθανότητα να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σταθερή βελτίωση μετά από 20 μέρες στη ΜΕΘ

Η Μαρινέλλα βρίσκεται εδώ και περίπου 20 ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ωστόσο, με βάση τα τελευταία δεδομένα, αναμένεται να μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο τις προσεχείς ημέρες, καθώς η πορεία της υγείας της μετά το εγκεφαλικό παρουσιάζει συνεχή βελτίωση. Αυτή η εξέλιξη είναι εξαιρετικά θετική, ιδιαίτερα καθώς το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί απορροφάται σε μεγάλο βαθμό, χάρη και στη θεραπεία που λαμβάνει.

Σημάδια ανάκαμψης και αισιοδοξία από την αρχή

Ένα από τα πιο ενθαρρυντικά σημεία της πορείας της υγείας της ήταν ότι από την πρώτη στιγμή μετά το επεισόδιο, η Μαρινέλλα μπορούσε να μιλήσει. Αυτό το γεγονός έδωσε μεγάλη ανακούφιση τόσο στους γιατρούς όσο και στην οικογένεια και τους φίλους της, καθώς ήταν ένδειξη ότι η κατάστασή της δεν ήταν τόσο σοβαρή όσο θα μπορούσε να είναι.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας βρίσκονται συνεχώς τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κόρη της, Τζωρτίνα, η εγγονή της και ο εγγονός της έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή την αμέριστη στήριξή τους. Ο εγγονός της, μάλιστα, ταξίδεψε άμεσα από το εξωτερικό για να βρεθεί κοντά της σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας

Το πρωί της Τρίτης, 15 Οκτωβρίου, η Ματίνα Παγώνη, έμπειρη γιατρός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Η Παγώνη ανέφερε ότι, παρά τον μεγάλο αγώνα που δίνει η Μαρινέλλα, η πορεία της είναι θετική: «Η Μαρινέλλα δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ αλλά πιστεύω πως θα βγει σε μερικές μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο. Μετά πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια».

Exit mobile version