Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα ήθελα η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της»

Μαριάννα Τουμασάτου

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου άνοιξε την καρδιά της σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τις σκέψεις της για την οικογένεια και τα συναισθήματα που τρέφει για το επάγγελμά της. Με εμφανή ειλικρίνεια και χιούμορ, η Τουμασάτου αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τις αξίες της για την ανατροφή της κόρης της και τις προσωπικές της αρχές.

Η προσωπικότητα και οι αξίες της Μαριάννας Τουμασάτου

Στην αρχή της συζήτησης, η Μαριάννα Τουμασάτου μοιράστηκε σκέψεις για την προσωπικότητά της και τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και τη φύση. «Θα έλεγα ότι είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα, νευριάζει. Είμαι συντροφική, αγαπάω τον άντρα μου, ώστε να είναι εκείνος καλά, θέλω να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Είμαι εκεί και υποστηρικτική. Δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά είμαι ξεροκέφαλη και δύσκολη στην καθημερινότητά μου,» εξήγησε η ίδια, δίνοντας έμφαση στο πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για εκείνη.

Οι ανησυχίες για το επάγγελμα της ηθοποιίας

Παρά την επιτυχημένη της πορεία, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε να ακολουθήσει η κόρη της τα βήματά της στην υποκριτική, ούτε και η ίδια φαίνεται να έχει τη διάθεση για κάτι τέτοιο. «Δεν θέλω να γίνει ηθοποιός η κόρη μου και δεν το θέλει προς στιγμήν και εκείνη. Αγαπώ το κοινό αλλά ο πρώτος λόγος που κάνω αυτή τη δουλειά είναι γιατί μου αρέσει,» σημείωσε η Τουμασάτου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική πλευρά της επαγγελματικής της φιλοσοφίας.

Ο σύντροφος και η σημασία της συντροφικότητας

Αναφερόμενη στη σημασία της συντροφικότητας, η Μαριάννα Τουμασάτου εξέφρασε την επιθυμία να βρει η κόρη της έναν άνθρωπο που να μοιράζεται τις ίδιες αξίες, όπως και ο πατέρας της. «Αρνούμαι να γίνω καχύποπτη, εάν έχω περάσει δύσκολα π.χ. στην απιστία. Είμαι “μάπα” στις συμβουλές. Θα το πω τώρα και θα ακουστεί σαχλό και ξέρω τι θα υποστώ και μετά αλλά… σκοτίστηκα. Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της. Είναι ένας άνθρωπος που είναι συντροφικός, ξέρει να αγαπάει, να φροντίζει και να στέκεσαι δίπλα σου,» δήλωσε η ηθοποιός, προσθέτοντας με χιούμορ ότι αν δεν βρει έναν τέτοιο άνθρωπο, «ας πάρει… κράνος!».

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με χιούμορ

Η Τουμασάτου έκλεισε τη συζήτηση με μια αστεία ιστορία για μια παλαιότερη εμπειρία με τον σύντροφο μιας φίλης της, τον οποίο είχε έντονα αμφισβητήσει. «Στο παρελθόν ο σύντροφος μίας φίλης μου με έβλεπε και κατουριόταν από τον φόβο. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν εντάξει και δεν τον είχα πάρει με καλό μάτι,» ανέφερε, επισημαίνοντας τη σημασία του σεβασμού σε μια σχέση.

Δείτε το βίντεο:






Exit mobile version