Η κουμπάρα «αδειάζει» την 24χρονη από την Αμαλιάδα: «Αρνούμαι ότι είχαμε δεσμό» – Οι δηλώσεις που την εκθέτουν (video)

Η κουμπάρα της 24χρονης Ειρήνης από την Αμαλιάδα απαντά στις κατηγορίες: «Αρνούμαι ότι υπήρχε σχέση» – Οι δηλώσεις που ανατρέπουν την αφήγηση

Η κουμπάρα της 24χρονης από την Αμαλιάδα προχώρησε σε νέες δηλώσεις, διαψεύδοντας όσα ανέφερε η ίδια για τη φερόμενη σχέση τους. Μετά τις δηλώσεις της Ειρήνης Μουρτζούκου για την υποτιθέμενη εμπλοκή της κουμπάρας της στη ζωή της, η μητέρα του βρέφους που απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2021, η Κατερίνα, ξεκαθάρισε τη θέση της και σχολίασε τα γεγονότα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα, μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού, κατέστησε σαφές ότι κινείται νομικά, επιδιώκοντας να έρθουν στο φως όλες οι πτυχές του θανάτου του παιδιού της, αποκαθιστώντας την αλήθεια γύρω από τη θλιβερή αυτή υπόθεση.

«Δεν κατηγόρησα κανέναν, απλά αναζήτησα την αλήθεια»

Η Κατερίνα σχολίασε τις κατηγορίες που φέρεται να της απέδωσε η Ειρήνη, λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια στους ισχυρισμούς αυτούς. Το αρνούμαι και δεν έχω κάτι άλλο να πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είπε αυτά τα πράγματα». Αναφερόμενη στον τρόπο που προέκυψαν οι υποψίες της για την Ειρήνη, είπε: «Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε γιατί λέω όλα αυτά τα πράγματα. Της είπα απλά ότι θα το ψάξω. Ούτε κατηγόρησα, ούτε απέδωσα ευθύνες σε εκείνη. Άκουγα συνεχώς κατηγορίες για τους γιατρούς και, καθώς το έψαχνα, προέκυψε κι αυτή η υπόθεση με το τέταρτο παιδί, κάτι που μου δημιούργησε κάποιες υποψίες».

Η Κατερίνα πρόσθεσε ότι, παρά το γεγονός ότι είχαν χαθεί, διατηρούσαν φιλική σχέση, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για τη διακοπή της επαφής τους: «Το μόνο που μπορώ να πω για την Ειρήνη είναι ότι ήμασταν φίλες και κουμπάρες. Δεν υπήρξε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σταματήσαμε να έχουμε επαφές, απλά απομακρυνθήκαμε με το χρόνο».

Η απάντηση της Κατερίνας στις αντιδράσεις της Ειρήνης

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της Ειρήνης στις υποψίες που διατύπωσε, η Κατερίνα τόνισε ότι δεν έχει αποδώσει κατηγορίες σε κανέναν: «Δεν έχω πει ποτέ κάτι συγκεκριμένο για την Ειρήνη, ούτε έχω πρόθεση να πω, εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία. Από εδώ και πέρα, η έρευνα είναι σε εξέλιξη, και δεν είναι η Ειρήνη υπεύθυνη για αυτό. Είχα δηλώσει από την αρχή ότι μπορεί να είναι και οι γιατροί που ευθύνονται. Αν αποδειχθεί ότι φταίνε εκείνοι, θα κινηθώ νομικά εναντίον τους».

Η απώλεια των παιδιών της 24χρονης και η στάση της Κατερίνας

Αναφερόμενη στις δικές της εμπειρίες με την απώλεια των παιδιών της Ειρήνης, η Κατερίνα διευκρίνισε ότι δεν ήταν παρούσα, ούτε θεωρεί ότι πρέπει να πάρει θέση σε αυτό το θέμα: «Όταν η Ειρήνη έχασε τα παιδιά της, εγώ δεν ήμουν εκεί. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό και δεν επιθυμώ να εμπλακώ. Σήμερα εστιάζω στη δική μου υπόθεση και θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα για να αποκαλύψω την αλήθεια για την 15 μηνών κόρη μου που χάθηκε τόσο άδικα».






Exit mobile version