Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ο Βελόπουλος μού έχει δώσει κάποιες ειδικές κρέμες για το σεξ»

Κυριάκος Βελόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αντέδρασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στα σχόλια του Κυριάκου Βελόπουλου, που αφορούσαν τη σχέση του με την Τζώρτζια Σιακαβάρα, μια γυναίκα που είναι 50 χρόνια νεότερη από εκείνον. Ο Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια δημόσιων δηλώσεών του, επέκρινε τη σχέση αυτή, τονίζοντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας και λέγοντας: «Είναι 50 χρόνια μικρότερή σου, θα μπορούσε να είναι κόρη σου». Οι δηλώσεις αυτές τράβηξαν την προσοχή της εκπομπής Super Κατερίνα, που αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη για να λάβει τη δική του απάντηση.

Η ειρωνική απάντηση του Πλεύρη

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε στα σχόλια του Βελόπουλου με έντονη δόση χιούμορ και ειρωνείας. Όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα, αναφέρθηκε με γέλιο στις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και, με σαρκαστική διάθεση, δήλωσε: «Μου έχει δώσει κάποιες αλοιφές για το σeξ ο Βελόπουλος. Τι λέει ο άνθρωπος; Η τηλεοπτική μου ζωή αφορά εμένα και τη Γεωργία». Με αυτή την αναφορά, ο Πλεύρης σχολίασε τις αλοιφές που προωθούσε ο Βελόπουλος στο παρελθόν, γελοιοποιώντας έτσι τις κατηγορίες του.

Προβληματισμοί για τη σοβαρότητα της δήλωσης

Η εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή αυτή τη δήλωση του Πλεύρη, σχολίασε ότι η απάντηση του ήταν πιθανότατα μια σατιρική «τρολ» τοποθέτηση, ωστόσο, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και σοβαρό υπόβαθρο πίσω από τα λόγια του. «Το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι παρουσιαστές της εκπομπής, υπενθυμίζοντας το πρόσφατο περιστατικό, όπου ο Πλεύρης απήγγειλε στίχους τραπ στη Βουλή, πράξη που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις.

Η διαμάχη μεταξύ των δύο πολιτικών προσωπικοτήτων φαίνεται να έχει προσλάβει κωμικοτραγικές διαστάσεις, με τον έναν να σχολιάζει την προσωπική ζωή του άλλου και τον δεύτερο να ανταποκρίνεται με χιούμορ και ειρωνεία. Το κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις με ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να καταγράφουν τα γεγονότα.

Exit mobile version