Καίτη Φίνου: «Ποτέ δεν θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή»

Καίτη Φίνου

Η Καίτη Φίνου: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή»

Η Καίτη Φίνου μίλησε πρόσφατα για την καριέρα της και για τις εμπειρίες της από τη συνεργασία με τον Στάθη Ψάλτη τη δεκαετία του ’80. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή της για τις πρόσφατες αντιδράσεις απέναντι στον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή ένα σκετς όπου εκείνος υποδύεται τον Nemo, τον non-binary νικητή της Eurovision. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θα επέλεγε να συνεργαστεί με τον Σεφερλή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει το ταλέντο του.

Απόρριψη συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή

Στη συνέντευξη, η Καίτη Φίνου ξεκαθάρισε ότι, παρά την εκτίμηση που έχει για το ταλέντο του Σεφερλή, δεν θα έπαιζε μαζί του. «Ο Μάρκος κάνει ένα είδος κωμωδίας που είναι χαρακτηριστικό του. Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Μάρκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αυτό που κάνει δεν είναι εξαιρετικός», δήλωσε η ηθοποιός, τονίζοντας ότι αν και δεν υποστηρίζει απαραίτητα το ύφος της κωμωδίας του, αναγνωρίζει την επιτυχία του στο είδος του.

Οι αναμνήσεις από τη συνεργασία με τον Στάθη Ψάλτη

Η Καίτη Φίνου συνέχισε τη συζήτηση αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Στάθη Ψάλτη, μια συνεργασία που άφησε το δικό της αποτύπωμα στη δεκαετία του ’80. Όταν της αναφέρθηκε ότι και ο Ψάλτης συχνά χρησιμοποιούσε βωμολοχίες στις παραστάσεις του, εκείνη αποκάλυψε ότι δεν ήταν ποτέ υποστηρίκτρια αυτού του στυλ. «Μα κι ο Ψάλτης βωμολοχούσε, θα πει κάποιος. Ποιος λέει ότι ήμουν υπέρ σε αυτό; Κανείς δεν με έχει ρωτήσει», σχολίασε, αποκαλύπτοντας ότι πολλές φορές αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε παραστάσεις που δεν ανταποκρίνονταν στις δικές της προτιμήσεις λόγω των οικονομικών αναγκών της εποχής. «Έπρεπε να ζήσω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το είδος κωμωδίας».

Προσωπικές αποκαλύψεις και σκέψεις για τη ζωή

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που βίωσε, αναφερόμενη σε προσωπικές απώλειες και απογοητεύσεις. «Πάρα πολύ θα ήθελα να έφευγα από τη ζωή ήρεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινα και “έφυγαν” οι αδελφές μου», δήλωσε με έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι απώλειες αυτές, όπως ανέφερε, την επηρέασαν βαθιά, ακόμα και στην αγάπη της για το θέατρο και τον κόσμο γύρω της. «Έφτασα στο σημείο να μην αγαπάω και το θέατρο, να μην αγαπάω τον κόσμο που υπάρχει, γιατί είδα πόση ψευτιά υπάρχει».

Απογοητεύσεις από τον επαγγελματικό χώρο

Η Καίτη Φίνου δεν δίστασε να αναφερθεί και στην υποκρισία που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Αισθάνεται πικρία για τον τρόπο που κάποιοι συνάδελφοι και άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου την αντιμετώπισαν, αποκαλύπτοντας πως συχνά έφταναν στα αυτιά της σχόλια από άτομα που δήλωναν πως δεν θα συμμετείχαν σε παραγωγές αν εκείνη ήταν παρούσα. «Λένε ότι “αν είναι αυτή, εγώ δεν θα είμαι” και νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στα αυτιά μου», κατέληξε, δείχνοντας την απογοήτευσή της για την ανθρώπινη φύση και τον επαγγελματικό της περίγυρο.

Exit mobile version