Δολοφόνησαν γυναίκα με μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά της

μαχαίρι

Έσφαξαν γυναίκα με μαχαίρι στο διαμέρισμα της

Μαχαιρωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της: Η γυναίκα έφερε τραύμα στην πλάτη.

Η άτυχη γυναίκα, 84 ετών, εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας δεχθεί μια μαχαιριά στην πλάτη. Η εξαφάνισή της είχε προκαλέσει ανησυχία στην οικογένειά της, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Οι συγγενείς της ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε να ερευνήσει το διαμέρισμά της.

Το μακάβριο εύρημα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το LamiaReport.gr, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της, επί της οδού Παπαδημητρίου. Είχε ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, στην πλάτη της. Επίσης, στο διαμέρισμα υπήρχαν ίχνη από αίμα, που φαίνεται να είχαν πατηθεί από κάποιον που φορούσε παπούτσια. Ωστόσο, δεν παρατηρήθηκαν ίχνη πάλης στο χώρο, ενώ η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και δεν έφερε σημάδια παραβίασης. Το κλειδί βρέθηκε πάνω στην πόρτα.

Το σπίτι της άτυχης γυναίκας στην οδό Παπαδημητρίου

Η 84χρονη ήταν από τη Λιβαδειά και είχε αγοράσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα και διέμενε στην Λουτρόπολη τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν άνθρωπος ανοικτός στον κόσμο, κοινωνική για αυτό και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, για περισσότερο από ένα 24ωρο, ανησύχησαν οι άνθρωποι που την έβλεπαν και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Επιβεβαίωση της αιτίας θανάτου

Οι αρχές κλήθηκαν αμέσως στο σημείο, μαζί με ομάδα της σήμανσης και τον Ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός της είχε επέλθει από το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου 24 ώρες πριν εντοπιστεί.

Η σορός της 84χρονης αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροτομή, η οποία θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου της και θα βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας έχει αναλάβει την έρευνα για αυτό το φρικτό έγκλημα, με στόχο την εύρεση των υπεύθυνων.

Πηγή: LamiaReport.gr

Exit mobile version