Διέρρευσε το ακριβές ποσό: Τόσα λεφτά έβγαλε η Ελένη Μενεγάκη σε 12 χρόνια, νούμερο που ζαλίζει

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, με καριέρα που διαρκεί δεκαετίες. Τα κέρδη της από τη συνεργασία της με μεγάλες εταιρίες και τη συνεχή παρουσία της στα μέσα ενημέρωσης αποτελούν θέμα συζήτησης εδώ και χρόνια. Στην κορυφή της επιτυχίας της, καταφέρνει να προσελκύει χορηγούς και να εξασφαλίζει τεράστια ποσά από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η μοναδική ικανότητά της να “πουλάει” τον εαυτό της χωρίς να το κάνει να φαίνεται καταναγκαστικό, είναι ένας από τους λόγους που θεωρείται η “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης.

Η αφοσίωση και οι προσπάθειες της Ελένης Μενεγάκη

Παρά τη λαμπερή εικόνα, η Ελένη Μενεγάκη έχει αφιερώσει χρόνια σκληρής δουλειάς για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο επιτυχίας. Χτίζοντας σταθερά την καριέρα της ως παρουσιάστρια, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, αλλά και την αγάπη του κοινού. Πέρα από την τηλεόραση, η ίδια αξιοποιεί και τα κοινωνικά δίκτυα, με το Instagram να αποτελεί για εκείνη έναν ακόμα χρυσό χώρο διαφήμισης. Κάθε της ανάρτηση, λόγω της επιρροής που έχει, αποτελεί έναν σημαντικό τρόπο εσόδων.

Τα εκατομμύρια που κέρδισε από το 2002 έως το 2016

Με βάση διάφορες αναφορές, τα κέρδη της Ελένης Μενεγάκη από το 2002 έως το 2016 αγγίζουν τα 14.294.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, από το 2002 έως το 2013, τα καθαρά κέρδη της εκτιμήθηκαν στα 9.794.000 ευρώ, ενώ από το 2013 έως το 2016 προστέθηκαν άλλα 4.500.000 ευρώ. Αυτά τα ποσά ήρθαν στο φως κυρίως λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, όπου αναφέρθηκαν τα οικονομικά της δεδομένα.

Η οικονομική της επιτυχία δεν είναι απλώς αποτέλεσμα της τηλεοπτικής της παρουσίας, αλλά και της στρατηγικής συνεργασίας με μεγάλες εταιρίες, καθώς και της αξιοποίησης των νέων μέσων επικοινωνίας.

Exit mobile version