Δέσποινα Μοιραράκη: «Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση»

Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό της πολιτικού Όλγας Κεφαλογιάννη από τον Μίνω Μάτσα. Αυτή η συνέντευξη αποτέλεσε την πρώτη δημόσια τοποθέτηση της Κεφαλογιάννη μετά τον σάλο που ξέσπασε λόγω της ανάμειξης ενός τρίτου προσώπου και του διαζυγίου της.

Στήριξη και συγχαρητήρια από τη Δέσποινα Μοιραράκη

Η επιχειρηματίας εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή της προς την Όλγα Κεφαλογιάννη, επαινώντας την για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την προσωπική της κατάσταση. Η Μοιραράκη τόνισε τη δύναμη και την αξιοπρέπεια της πολιτικού, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την συγχαίρω για την ανδρεία, τη δύναμη και την αξιοπρέπεια που απέδειξε και διαχειρίστηκε το προσωπικό της θέμα. Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Πρότυπο για πολλές γυναίκες

Με τα λόγια της, η Δέσποινα Μοιραράκη υπογράμμισε την επιρροή που μπορεί να έχει μια γυναίκα όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη στον ευρύτερο κοινωνικό χώρο. Σύμφωνα με την επιχειρηματία, η συμπεριφορά και ο τρόπος που η πολιτικός στάθηκε απέναντι στις δυσκολίες, αναδεικνύουν ένα πρότυπο θάρρους και αυτοσεβασμού για πολλές γυναίκες, ειδικά σε παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις.

Exit mobile version